• Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Nagyatád Kossuth u. 12
 • Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Karkötő + Fir Nemesacél grade 316L
 • Ceragem

  Közérzetjavító Ceragem ágy
 • Voll-féle elektroakupunktúra

  Voll-féle elektroakupunktúra

  Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket!
 • Viport

  Viport

  Viport – Cardio Szív terhelés és stressz mérése.
 • Gyapjú 100%

  Gyapjú 100%

  Bambusz, Kerámia, Ezüst szálas
 • Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Sopron Lehár Ferenc utca 1/a

Egészség állapotfelmérés

 

Magnetspace Kvantum
 

 

Egészségügyi Állapotfelmérés - Magnetspace Kvantum testelemző készülékkel!

magnetspace bevezeto

Rohanó világunkban ritkán jutunk el csak úgy az Orvoshoz. Pedig célszerű lenne évente legalább egyszer teljes kivizsgálást csináltatni, mert rengeteg problémát, és gondot tudnánk elkerülni ha időben informálódnánk a testünk, szervezetünk állapotáról.

De ki tudja megtenni család vagy gyerek mellett, hogy órákat vár az Orvosnál?

Ráadásul futószalagon vizsgált emberek között az a kb. 5perc amit ránk szánnak mire elég? Hány kivizsgálásra kell elmennünk vajon, mire mindent átnéznek? Egyáltalán nem csoda hogy ezt sokan nem vállalják!

Te is közéjük tartozol?

- ha Te is nehezen veszed magad rá az Orvosi procedúrára,
- ha Neked sincs időd az olykor órákig tartó sorba állásra,
- ha szeretnél egy más nézőpontot is a laboreredményeken kívül is,
- ha sokat vagy fáradt, rossz a közérzeted és még nem mondtak rá semmit,
- ha szeretnél órákig tartó sorban állás nélkül meggyőződni, hogy nincs semmi komoly egészségügyi problémád...

AKKOR ITT AZ IDEJE HOGY KIPRÓBÁLJ EGY AZ EDDIGIEKTŐL ELTÉRŐ, DE HATÉKONY ÉS ÚJSZERŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐ MÓDSZERT!

Ugye, hogy menyivel jobb lenne, ha:

- nem kellene otthagynod egy magánklinikán szinte a teljes fizetésed, csak mert megfelelően színvonalas szolgáltatást szeretnél?

- a megbeszélt időpont tényleg tervezhető lenne és nem lenne állandóan "csúszás"?

- egy alkalommal megtudnál minden lényeges dolgot egészségi állapotoddal kapcsolatban és nem kellene  20 -25 különböző kivizsgálásra menned?

- azonnali eredményeket kapnál azokról a legapróbb egészségeddel kapcsolatos részletekről is, amelyeket egy átlagos kivizsgálás egyáltalán nem érint?

- az eredményektől függő terápiás tanácsokkal tudnál hazamenni és nem utolsó sorban nem kellene izgulnod az eredmények miatt heteket?

Szerencsére van alternatíva, amit választhatsz.

Tudod, hogy mennyire egyszerű és gyors ma már kideríteni, hogy minden rendben van-e az egészségeddel, vagy van–e esetleg valamilyen kialakuló, vagy kialakult probléma amire jó lesz odafigyelni?

A MAGNETSPACE megfelelő választás, mert teljes körű elemzést végez, gyors és teljesen fájdalommentes.

magnetspace meres

Hogyan lehetséges ez? Az állapotfelmérés elméleti alapja a kvantumgyógyászat.

Néhány gondolat a Quantum elvről:

- Az emberi test nagyszámú sejtek összessége, melyek folyamatosan növekednek, fejlődnek, differenciálódnak, regenerálódnak és pusztulnak, illetve megújítják magukat a rájuk jellemző osztódás útján. Kb. 25 millió sejt osztódik percenként egy felnőtt szervezetben, míg a vérsejtekből kb. 100 millió termelődik újra egy perc alatt.

- A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsátanak ki.

- Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más -más mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége avagy beteg. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

 magnetspace kvantum elv

A Quantum Medicina szerint a megbetegedés alapvető oka az, hogy az atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, mely megváltoztatja az atom, az abból álló apró és nagy biomolekulák, a sejtek, illetve az ezekből felépülő szervek működését.

- Mivel az elektrontöltéssel bíró test, így amennyiben változik forgása és pályája, az atom által kibocsátott elektromágneses hullám is változni fog. Azonban ez a betegségek, a táplálkozás okozta fizikai eltérések okozta változás nagyon csekély, nano- és mikro gauss közötti érték.

- Eme gyenge elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját direkt vagy egy kézzel tapintott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített, betegségekhez, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz, majd egy számítógép összeveti az utóbbival.

- A kapott kvantumérték utal a betegség természetére és komolyságára, illetve a tápláltsági szintre. Végül pedig ezt az értéket értelmezik az orvosok.  Példa: az elfajult sejtek eltérnek a normális sejtektől, így az általuk kibocsájtott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által kibocsátottaktól.

- A kvantumrezonanciás tumor teszt folyamán az elfajult sejtek standard hullámát küldik a tesztelt személybe. A szervezetben az elfajult sejtek, rezonálni fognak erre, ezt a jelet pedig az eszköz detektálja. Minél több a szervezetben a elfajult sejt, annál intenzívebb lesz a jel, a kvantumérték pedig a negatív tartományba tolódik.

- Ha azonban a szervezetben kevesebb az elfajult sejtek száma, akkor kevesebb rezonancia lép fel, a kvantumérték pedig pozitív irányba mozdul.

- Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni, a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort.

A kvantumrezonancia ezt az elvet használja a tesztelés során. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.

A felmérés alapján a tesztalany egészségi és energetikai állapotáról kap képet.

Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet non–invaziv módon vizsgálja át, durva beavatkozások nélkül. Ez azt jelenti, hogy tűszúrás, sebészeti beavatkozások nélkül, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG.

magnetspace kvantum elv 2Szervezetünkben másodpercről másodpercre kémiai folyamatok milliárdjai zajlanak le és ezeknek a kémiai folyamatoknak a segítségével kommunikálnak a testünk sejtjei egymással (mintha mi milliónyi sms-t váltanánk az ismerőseinkkel…).

Ezeket a folyamatokat azonban meg is zavarhatják bizonyos tényezők: - kórokozók, vitaminhiány, ásványi anyag hiány, stb.

Az állapotfelmérés eredményeképpen kiderül, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások, káros hatások, stressz, stb. jellemzik a szervezetet, amitől az nem tud normálisan, megfelelően működni.

A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak.

Az állapotfelmérés során, a test alábbi területeit nézzük át:

1. A szervezetben előforduló nyomelemek mennyiségi elemzése (Ca+, Fe, Se, Pb, Zn, vitaminok, stb.).
2. Az emberi szervezetben előforduló toxinok mennyisége.3. Vércukorszint-elemzés.
4. Reumás csontbetegségek előfordulása.
5. Csontsűrűség-elemzés.
6. Csontbetegségek jellemzőinek elemzése.
7. Agyi idegek állapotának elemzése.
8. Tüdőfunkció elemzése.
9. Gyomor- és béltraktus működésének elemzése.
10. Keringés és az agyi erek állapotának elemzése.
11. Epehólyag működésének elemzése.
12. Máj működésének elemzése.
13. Hasnyálmirigy működése.
14. Vese működésének elemzése.
15. Prosztata jellemzőinek elemzése.
16. Férfi szexuális működés jellemzőinek elemzése.
17. Nőgyógyászati elemzés.
18. Endokrin rendszert.
19. Hormon rendszert.
20. Immunrendszert.
21. Bőr analízist.
22. Mell analízis.
23. Nehézfémeket.
24. Allergéneket.
25. Aminosavakat.
26. Szemeket.
27. Fizikai állapotot, testelemzés, elhízás (zsír-, izomtömeg, stb.).
28. Parazitákat.

Ha szeretnéd egy helyen, hetekig tartó vizsgálatok nélkül saját és családod, gyermekeid egészség állapotát felméretni fordulj a lakóhelyedhez legközelebbi klubvezetőnkhöz bizalommal a kapcsolat menüpontban, ide kattintva, Ő tájékoztat az állapotfelméréssel és annak részleteivel kapcsolatosan.

A Magnetspace állapotfelméréseket Stánicz Jenő Alapító Soproni klubvezető végzi országosan klubjainkban.

 

Voll diagnosztika
 
 

woll diagnosztikaSzeretnéd, ha EGÉSZSÉGEDET megtudnád őrízni, és soha nem találkoznál, egyik rettegett betegséggel sem életed folyamán?

Tudtad, hogy ez nem csupán a véletlenen vagy szerencsén múlik? Nem is gondolod mennyire a te kezedben van a megoldás! Hogyan?

Az egyik legjobb módszer erre a Voll diagnosztika.

Egészség és szépség klubjaink fő célja: a megelőzés. Probléma esetén pedig a mielőbbi helyreállítás, harmonizáció. A testedben-lelkedben áhított harmónia eléréséhez az első lépés: egy állapotfelmérés , melyet klubjainkban nagy szaktudású, jól képzett terapeuták végeznek a dr. Voll féle elektro-akkupunktúrás géppel. Ezt a fajta módszert egy nagyon komoly németországi szakembertől tanulták, egy igen alapos képzés keretében és azóta is rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt. A Személyes odafigyelésükkel és szaktudásukkal már nagyon sok beteg személynek segítettek a mögöttük álló évek során.

Az állapotfelmérés először is: ad egy képet a szervezetünk, mint egész - általános állapotáról, majd a szerveink állapotát tárja fel külön-külön is. (Nyirok rendszer, tüdő, vastagbél, ideg degeneráció, keringés, a szervezet allergiára való hajlama, hármas melegítő, szív, vékonybél, hasnyálmirigy, máj, ízületi degeneráció, gyomor, kötőszöveti deg., bőr, zsíros degeneráció, epehólyag, vese, hólyag).

A bemérés során kiderül, hogy a különböző szerveid milyen állapotban vannak (normálisak, vagy degeneratív folyamatok zajlanak bennük, alul vagy felül működnek? Megtudhatod a problémáid kiindulópontját – okát! Ha megvan az ok és az van kezelve (nem pedig a tünetek) akkor végre elindulhat a szervezetünk csodálatos öngyógyítási rendszere. Túl sok külső beavatkozás nélkül!

Az állapotfelméréssel pontosan ez a cél: segíteni helyre állítani a szervezet sajátos öngyógyító mechanizmusát! Ez az módszer még abban is különleges, hogy a számítógéppel összekötött akupunktúrás gép azt is kimutatja, hogy szervi vagy mentális eredetűek-e a problémáid; és ennek megfelelően lesz keresve megoldás rájuk!

Még egy érdekesség: Súlyproblémád van? Túl sovány, esetleg túl erős vagy?

Ha a 4 hónapos kúrát végig csinálod – ezalatt a legtöbbeknek harmonizálódik a szervezete, és elkezdődik szükség szerint a fogyás ill. a hízás! Méghozzá a nélkül, hogy sanyargatnod kéne magad.

Ha a szervezeted jól működik az egészségháromszög: gyomor – vastagbél – vékonybél rendben van, akkor megkezdődik a testsúlyod optimalizálása.

Persze nem túl gyorsan, hanem havi max: 1 – 1,5 kg – mal, de szép lassan, több hónap alatt beáll az ideális testsúlyod is!

Ha ez neked nem elég, mert nem tudsz várni, minél előbb szeretnéd karcsúnak látni magad, akkor: Klubjainkban van olyan lehetőség is, egy különleges alga-pakolásos kezelés, ami ezt a folyamatot jelentősen meggyorsítja (ha szeretnéd) és olyan helyekről visz le zsírrétegeket, ahonnan a legnehezebben tűnik el.

Ha gyermeked van, akinek az egészségével állandóan probléma van...

Akkor feltétlen ajánljuk az állapotfelmérést! Ha a gyermeked 7 év alatti vagyis még egy energetikai hálón vagytok (anya és gyermek) akkor feltétlen az anyát kell elsősorban megvizsgálni... Ha eljössz a rendszeresen tartott előadásaink egyikére, akkor megtudhatod miért!

A dr. Voll-féle állapotfelmérésről:

Olyan lehetőséget ajánlunk, melynek során kb. 45 perc alatt fájdalommentesen tájékozódhat bárki, szervezete állapotáról.

Voll-féle végpont diagnosztikai eljárás során főként a kézen és a lábon elhelyezkedő akupunktúrás pontokon mért adatokból következtetni lehet az emberi szervezet állapotára. A vizsgálat során a szervezet vitalitásáról, az egyes szervek alul, vagy túlműködéséről kapunk adatokat.

Az energetikában észlelhető változásokat pontosan kimutatja, pedig még a páciens tünetmentes. Ezért segíti elő a megelőzést.

 

Az elektro-akupunktúrának nagy jelentősége van a gócok felkutatásában is. Az állapotfelmérés után kitesztelhető, hogy milyen szervezetbarát anyagokra van szükség a harmonikusan működéshez.

Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket!

A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer , melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról.

Az 1953-ban dr. Reinhold Voll által felfedezett vizsgálati módszer során a kínai meridiánok, akupunktúrás pontok és a hozzájuk rendelt szabályzókörök alapján lehet tájékozódni a szervezet és az egyes szervek állapotáról.

A vizsgálat jelentősége a következőkben foglalható össze:

 • Felmérhető a különböző szervek, szövetek és meridiánok regulációs - szabályzó - képessége, funkcionális állapota, felfedezhetők a regulációs gócok, zavarómezők.
 • Felmérhető a pontok, meridiánok, funkciós körök és a hozzájuk reflexesen tartozó szervek, szövetek energetikai állapota , annak normálistól való eltérése.
 • A vizsgált személy állapota a kezelés során és után is kontrollálható, nyomon követhető.
 • Felmérhető a szervezet általános vitalitása , és stressz terheltsége .

A Voll-vizsgálat eredményei és következtetései

A mérési érték abszolút nagysága, illetve az ún. mutatóesés jelensége gyulladásos vagy degeneratív (elfajulást okozó) folyamatokra, tendenciákra, illetve regulációs, azaz szabályozási és funkcionális zavarokra utalhat.

Figyelem! A Voll-vizsgálat semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem képes helyettesíteni, csakis kiegészítő állapotfelmérő és vizsgálati eredményt adhat.

Mégis a Voll-teszt igen sok információt nyújthat, mely támpontul szolgálhat a hagyományos kínai orvosi módszerek alkalmazásához, a szervezet regulációs szintjének felméréséhez, a biológiai fogorvosláshoz, a homeopátiás differenciáláshoz vagy a szervezet gyenge, illetve terheltebb pontjainak meghatározásához.

A felmérés alapján:

 • Könnyebb egyénre szabott terápiás és vizsgálati tervet összeállítani.
 • Továbbá könnyebb meghatározni, hogy az életmódban mire érdemes odafigyelni , mit érdemes változtatni, ha a csökkent funkciójú szerveket, funkciókat szeretnénk helyreállítani, vagy az állapot rosszabbodását szeretnénk elkerülni.
 • Mely kórokozók, környezetszennyező anyagok stb. játszhattak közre a jelen panaszok kialakulásában.

Megemlíthető, hogy Németországban nagyon elterjedt módszer a Voll-féle állapotfelmérés. Egyes biztosító társaságok elfogadottan alkalmazzák a biztosítási szerződések megkötése előtt az ügyfél egészségi állapotának meghatározására, mert kb. öt évre előremutató elváltozásokat is képes jelezni.

A megelőzés egyik legjobb módszere.

 

Mire kell odafigyelni a páciensnek a Voll-féle elektroakupunktúrás állapotfelmérés során?

 • A mérés napján ne fogyassz kábító vagy serkentő hatású szereket, készítményeket (pl. kávé, tea, energiaital, cigaretta)!
 • Igyál kielégítő mennyiségű folyadékot!
 • Hozd magaddal rendszeresen szedett gyógyszereidet, egyéb készítményeidet!
 • Ne krémezd be a bőröd, se testápolóval, sem kézvédő vagy egyéb krémmel!
 • Kérjük, hogy aznap a parfüm, kölni, borotválkozáshoz használt szerek és dezodor használatáról mondj le!
 • Lehetőség szerint viselj természetes alapanyagú (pamut) ruházatot az elektrosztatikus feltöltődés elkerüléséért.
 
 

Szív terhelés mérés!
 
 

Viport – Cardio Szív terhelés és stressz mérése.

viport ekg keszulekA szív állapot és a stressz mérése

Egy teljesen új módszer a prevencióban a stressz mérés és a stressz kezelés, az egészségmegőrzés és a modern munka védelem eszköze.

A stressz reakció létfontosságú funkció, amely aktiválja a szervezet energiakészleteit. A szervezetünket érő stressz hatások lehetnek kedvezőek a szervezet számára, ezek előremozdítóak, serkentenek a megküzdésre. Az alkalmazkodó készség növelésével a pszichikai és a fizikai állóképességünk javulását eredményezhetik.

Kedvezőtlen körülmények, túlzott terhelés mellett a stressz káros mértékű lehet, folyamatos készültségi állapotban tartja a szervezetünket, ezáltal az energiatartalékaink kimerülnek. Feszültség, szorongás, levertség váltódhat ki, a későbbiekben szervi tünetek megjelenését is előidézheti.

Az EKG alapú szív stressz mérés és dokumentálás felhívhatja figyelmet a megelőzés fontosságára, megemelkedett stressz érték esetén életmód tanácsadásra vagy orvosi konzultáció szükségességére.

 

A vizsgálat időtartama

Egy fő szűrése kb. 15 percet vesz igénybe, ebből a mérés 5-6 perc/fő, értékelő tanácsadás 10-15 perc/fő. A szív stressz mérését Viport készülékkel végezzük.

 

Viport

viport ekg keszulek 1

 

A Viport kisméretű, hordozható, hálózatfüggetlen EKG készülék, amely 2 perces regisztrátumokat készít. A beépített mikroszámítógép néhány másodperc alatt analízist hajt végre.

Ennek eredményeit egyrészt a saját kijelzőjén grafikusan és numerikusan megjeleníti, másrészt speciális szoftver felhasználásával, további adatfeldolgozás céljából az eredmények számítógépbe táplálhatók.

háromdimenziós portré gyorsan vizualizálja az orvos és a páciens számára a szív állapotát, a pulzusszámot, a stressz mértékét és a pulzus ritmikus, vagy aritmikus voltát

Ez a színes, háromdimenziós portré gyorsan vizualizálja az orvos és a páciens számára a szív állapotát, a pulzusszámot, a stressz mértékét és a pulzus ritmikus, vagy aritmikus voltát. A rendszer a szabványos elvezetéseket (Einthoven ,Goldberger,Wilson) alkalmazza, 3, 6 vagy 12 csatornás felvételt készít.

A digitalizált EKG regisztrátumból a Vicardio analizálja a szívfrekvencia-variabilitást (HRV), amely a szív stressz terhelésének hatására változik, s ennek felhasználásával detektálható az egyéni szív stressz faktor.  Az EKG mint időfüggvény, valamint a pulzusfrekvencia spektruma tájékoztat a szív pszichikai és fiziológiai terhelésének mértékéről is.

 

 

Találatok: 6413

Comments powered by CComment

Közérzetjavító Centrum, Klubjaink elérhetőek

Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. 7200 Dombóvár Hunyadi Tér 30 1/2 Tel: +36-20/589-6878
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Brutyó Erika 7500 Nagyatád Kossuth u. 12 Tel: +36-30/375 1071
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Soproni Klubunk hivatalos Energy termékforgalmazó. Elérhetőség. Sopron Lehár Ferenc utca 1/a Tel. 99/318-759 Mob. +36-70/630-0991 Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 11:00–13:00-ig. 14:00–17:00-ig.
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Maróti Andrea Karát Szépségklinika Szombathely Kossuth Lajos u. 13 Mob. +36-20/326-6751
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre?Tudj meg többet egészségi állapotodról,és előzd meg a betegségek kialakulását. A mérésekkel még csak energia szintet látunk ,ami még időben jelzi az adott problémák kialakulását. Elérhetőség. Zrubecz Lívia+36-70/949-5818

Centrum Dombóvár

Centrum Nagyatád

Centrum Sopron

Centrum Szombathely