• Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Nagyatád Kossuth u. 12
 • Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Karkötő + Fir Nemesacél grade 316L
 • Ceragem

  Közérzetjavító Ceragem ágy
 • Voll-féle elektroakupunktúra

  Voll-féle elektroakupunktúra

  Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket!
 • Viport

  Viport

  Viport – Cardio Szív terhelés és stressz mérése.
 • Gyapjú 100%

  Gyapjú 100%

  Bambusz, Kerámia, Ezüst szálas
 • Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Sopron Lehár Ferenc utca 1/a

Információs terápia

Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulhatunk, azonban a kiváltó okokat továbbra is magunkban hordozhatjuk.

A homeopátia és hasonló információs elvű terápiák tanai szerint testi és lelki betegségeink kiváltásáért, felborult lelki egyensúlyunk és harmóniáját vesztett tudatalattink döntő mértékben felelősek.

Az eddig ismert XIX – XX. századi gyógymódjaink:

1. Klinikai (akadémikus) orvoslás

2. Fitoterápia (gyógynövény terápia)

3. Vitaminok, nyomelemek pótlása, táplálék kiegészítés

A fenti 3 medicína az anyag kémiai összetételével hat, míg a:

4. Homeopátia - az anyag rezgéseivel. információival hat. Viszont elég bonyolult, mert kb. 4300 -féle szerből lehet kiválasztani néhány szer kombinációját, 1-1 személy részére.

 

Ezek a gyógyító módszerek nagyrészt a testi, fizikai tünetekre koncentrálnak, de nem mindig tudják azokat véglegesen megszüntetni.

 

Az információs terápia a XXI. sz. medicinája!

A különböző módszerek képviselői ma már egyetértenek abban, hogy a betegségek jelentős része lelki eredetű ill. stressz hatására alakulnak ki. (Pszichoszomatikusak)

Bővebben lásd: Jacques Martel: Lelki eredetű betegségek lexikona

 

Ahogy a gyógynövények a fizikai testre, úgy a virágok a lelkiségre: a mentális problémákra hatnak!

 

Ez az új terápia információival (rezgéseivel) helyreállítja a lélek és a test felborult egyensúlyi állapotát, a szervezet önszabályozó rendszerének harmonizálásával.

A körülöttünk lévő anyagi világ elemei egyben információhordozók is, melyeket megismerve, megfelelő nagy hígításban és potenciálással terápiás célra fordíthatunk.

Életútunk akkor sikeres, ha jól tudjuk megoldani azokat az típusosan problémás élethelyzeteket, amelyben éppen vagyunk. pl. gyász, veszteség (pl. munkahelyi, anyagi, párkapcsolati stb.), féltékenység, bukás, siker, önértékelés, viszály, elfojtás, ellentét, szerénység, megrekedés, családi viszonyok, félelem, irigység, pánik, depresszió stb.

Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotot.

 

Megtalálhatod az áhított HARMÓNIÁT, EGÉSZséget a testedben!

list checkVirágszirmok esszenciájának sajátos rezgései ráhangolódnak a szervezet rezgéseire. Felismerik a kialakult és kialakulóban lévő betegségek lelki háttereit és hatnak a testi és lelki egészséget veszélyeztető élethelyzetekre is.

list checkAz információs terápia hatékony segítség pl. allergia, félelem, szorongás, daganatos betegségek, pánikbetegség, szenvedélybetegség, depresszió, párkapcsolati problémák, munkahelyi és kapcsolati nehézségek lelki okainak megszüntetésében.

list checkA terápia harmóniába hozza a lelki tényezőket, és pozitívan befolyásolja a kapcsolatrendszert, a munkahelyi teljesítményt, a baráti és rokoni kapcsolatokat, az energiaszintet, a teljesítőképességet, ezeken keresztül pedig az anyagi helyzetet is.

list checkAz információs terápia harmóniába hozza a lelki tényezőket, és pozitívan befolyásolja a kapcsolatrendszert, a munkahelyi teljesítményt, a baráti és rokoni kapcsolatokat, az energiaszintet, a teljesítőképességet, ezeken keresztül pedig az anyagi helyzetet is.

list checkSegítségével a testi és lelki harmónián túl egyensúlyba kerülünk a fizikai szinttel is.

list checkAz információs terápia optimális szintre emeli az életenergiákat, erősíti az immunrendszert, felszabadítja az eddig elfojtott regeneráló és öngyógyító rendszereket. Ezáltal életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá, boldogabbá és a szó legteljesebb értelmében gazdagabbá válik.

 

Tudj meg minderről többet személyesen klubjainkban!

Találatok: 4021
joomla pricing table module

Közérzetjavító Centrum, Klubjaink elérhetőek

Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. 7200 Dombóvár Hunyadi Tér 30 1/2 Tel: +36-20/589-6878
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Brutyó Erika 7500 Nagyatád Kossuth u. 12 Tel: +36-30/375 1071
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Soproni Klubunk hivatalos Energy termékforgalmazó. Elérhetőség. Sopron Lehár Ferenc utca 1/a Tel. 99/318-759 Mob. +36-70/630-0991 Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 11:00–13:00-ig. 14:00–17:00-ig.
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Maróti Andrea Karát Szépségklinika Szombathely Kossuth Lajos u. 13 Mob. +36-20/326-6751
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre?Tudj meg többet egészségi állapotodról,és előzd meg a betegségek kialakulását. A mérésekkel még csak energia szintet látunk ,ami még időben jelzi az adott problémák kialakulását. Elérhetőség. Zrubecz Lívia+36-70/949-5818
Joomla Tabs Module

Centrum Dombóvár

Centrum Nagyatád

Centrum Sopron

Centrum Szombathely