• Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Nagyatád Kossuth u. 12
 • Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Karkötő + Fir Nemesacél grade 316L
 • Ceragem

  Közérzetjavító Ceragem ágy
 • Voll-féle elektroakupunktúra

  Voll-féle elektroakupunktúra

  Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket!
 • Viport

  Viport

  Viport – Cardio Szív terhelés és stressz mérése.
 • Gyapjú 100%

  Gyapjú 100%

  Bambusz, Kerámia, Ezüst szálas
 • Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Sopron Lehár Ferenc utca 1/a

Gyermekeink egészsége - Genetika vagy energetika?

anya gyermek kapcsolatKedves anyuka!

Gondoltad volna, hogy gyermeked egészségi állapota, nagyban függ tőled, és a veled történő élet helyzetektől?

Tudtad, hogy ha komoly trauma ért a terhességed alatt, vagy a gyermeked első 7-10 évében, akkor az nem csak rád lesz kihatással, hanem gyermekedre is?

Jó hír: ezek az „idegrendszeri (tudatalattiban lerakódott) blokkok”, - melyeket egy ember akár több évtizeden keresztül is hordozhat magában, mielőtt betegség formájában működésbe lép – egy információs terápia segítségével törölhetőek, azok későbbi következményeivel együtt!

A HKO (Hagyományos Kínai Orvoslás) szerint a betegségeink nem annyira genetikai, sokkal inkább energetikai eredetűek. Megfigyeléseik szerint a genetikai betegségek zöme már születéskor jelentkezik, míg az energetikai jellegű problémák később jelennek meg.

Anyát és gyermekét kb. 7-10 éves korig egy láthatatlan energetikai háló köti össze. (Én magam például a gyermekem születéséig „hétalvó” voltam, de miután megszületett a fiam, nagy meglepetésemre mindig felébredtem éjszaka, sokszor pár másodperccel előbb, mint ahogy jelezte, hogy éhes és szopizni akar.)

Amit az anya (vagy az érzelmileg legközelebb álló szülő) megél ez alatt a 8-10 év alatt, (bármilyen jellegű történést / komolyabb stresszt) az életében, azt mint felnőtt Ő kezelni tudja. A gyermek ezekről az anyát ért gondokról tudatos szinten talán nem is tud, de a közös energetikai kapcsolat miatt ezt érzékeli, ő is megéli!

Ha az anyát éri egy hatalmas megrázkódtatás: pl. egy őt közelről érintő gyász eset, vagy komoly párkapcsolati probléma, stb...;  ezt a megrázkódtatást a gyermek is megéli, ugyanolyan mélységgel és intenzitással (még ha ez magzat korában, az anyaméhben történik is).

Az egészséges életmód nagyon fontos, de nem minden, mert a család hagyományai, egészség-romboló hiedelmei, önkárosító programja, feldolgozatlan mérgező érzelmei (harag, düh, szégyen, stb.) miatt mentális alapon nagyon is meg lehet betegedni.

 

A következő videón az Új Medicína egyik vezető szakembere: Barnai Robertó beszél a fentiekben leírtakról!

 

Ha szeretnéd megtudni, hogy a te gyermeked is hordoz-e magában ilyen „tőled szerzett blokkot”, (vagy te hordozol-e a szüleidtől valamit) és ha ezt szeretnéd minél előbb semlegesíteni, mielőtt betegséget generál, akkor lehetőséged van ezt egy dr. Voll- féle állapotfelméréssel kideríteni. (Erről láss továbbiakat az Egészség állapotfelmérés menüpont alatt). Bejelentkezés a Kapcsolat menüpontban, az adott városbeli klubvezetőnél.

Találatok: 3944
joomla pricing table module

Közérzetjavító Centrum, Klubjaink elérhetőek

Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. 7200 Dombóvár Hunyadi Tér 30 1/2 Tel: +36-20/589-6878
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Brutyó Erika 7500 Nagyatád Kossuth u. 12 Tel: +36-30/375 1071
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Soproni Klubunk hivatalos Energy termékforgalmazó. Elérhetőség. Sopron Lehár Ferenc utca 1/a Tel. 99/318-759 Mob. +36-70/630-0991 Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 11:00–13:00-ig. 14:00–17:00-ig.
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Maróti Andrea Karát Szépségklinika Szombathely Kossuth Lajos u. 13 Mob. +36-20/326-6751
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre?Tudj meg többet egészségi állapotodról,és előzd meg a betegségek kialakulását. A mérésekkel még csak energia szintet látunk ,ami még időben jelzi az adott problémák kialakulását. Elérhetőség. Zrubecz Lívia+36-70/949-5818
Joomla Tabs Module

Centrum Dombóvár

Centrum Nagyatád

Centrum Sopron

Centrum Szombathely