• Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Nagyatád Kossuth u. 12
 • Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Karkötő + Fir Nemesacél grade 316L
 • Ceragem

  Közérzetjavító Ceragem ágy
 • Voll-féle elektroakupunktúra

  Voll-féle elektroakupunktúra

  Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket!
 • Viport

  Viport

  Viport – Cardio Szív terhelés és stressz mérése.
 • Gyapjú 100%

  Gyapjú 100%

  Bambusz, Kerámia, Ezüst szálas
 • Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Sopron Lehár Ferenc utca 1/a

Az Öngyógyítás 12 pontja (fontossági sorrendben)

buzavirag

1.  Ne rohanj!
2.  Ne idegeskedj!
3.  Engedd el a múltat!
4.  Szeress mindent és mindenkit!
5.  Ismerd meg önmagad!
6.  Élj egészségesen!
7.  Mozogj és pihenj eleget!
8.  Tanulj meg jól bánni az időddel és pénzeddel!
9.  Mosolyogj és nevess!
10. Ne legyél maximalista!
11. Vállald fel tetteidért a felelősséget!
12. Merj beszélni a lelki konfliktusaidról!

1. Ne rohanj!

- A magyar ember jól ismeri azt a mondást: "Lassan járj tovább érsz!" ( vagy élsz). Ennek ellenére egy rohanó élet közepette, el sem tudja képzelni azt, hogy vele is megtörténhet, hogy egy betegség közbeszólhat és lelassítja vagy leállítja őt. Ezért így vélekedik:  (amikor jól megy a "szekér") - 'nincs nekem időm megbetegedni!'. Amikor  rosszul megy, akkor meg, azért nincs idő megbetegedni. De vigyázat! Ha odaadod zálogba az egészségedet, akkor sok pénzbe kerülhet visszavásárolni;  ha visszakaphatod egyáltalán!

2. Ne idegeskedj!

- Könnyű ezt mondani -mondják sokan! De vajon ha nem rajtunk áll a dolog, és nem tudunk mit tenni, akkor miért idegeskedünk?? Ha viszont a megoldás a kezünkben van, akkor vajon az idegeskedés előbbre viszi a dolgunkat? Nyugodt fejjel és kézzel nem hamarabb és biztosabban jutunk el a célunkhoz?
Őrizd meg a békéd, és lelked nem betegszik meg!

3. Engedd el a múltat!

- A múltban elkövetett hibákon, akár Te követted el, akár ellened követék el, ne rágódj! Tudd lezárni, hisz a múlt történelem, ellenben tanulj belőle. Éld a jelent, és tekints a jövőbe!

4. Szeress mindent és mindenkit!

- Az Önzetlen szeretetnek nincs feltétele! Mint: "Szeretlek mert okos vagy!" vagy: "Szeretlek mert szép vagy!" - hanem: Szeretlek azért ami és aki vagy!

5. Ismerd meg Önmagad!

- Ha mindig másban látod, vagy keresed a hibát, talán mégsem ismerted meg olyan jól önmagadat! Így te magad teheted önmagad beteggé!  Például az alázat hiánya olykor a derék keresztcsonti szakaszánál vált ki erős fájdalmat...

6. Élj egészségesen!

- Figyelj a minőségre és a mennyiségre is!  Ne kövesd azt az elvet, hogy:  ha nem eszed meg ami a tányérodon van holnap már éhezni fogsz!

7. Mozogj és pihenj eleget!

- Sajnos a legtöbb embernek napjainkban a mozgás a munkahelytől az otthonig tart; a pihenés pedig a TV nézésben vagy a Netezésben ki is merül. Te hogy vagy ezzel?

8. Tanulj meg jól bánni az időddel, és a pénzeddel!

(Hiszen a legtöbb embernek ebből van a legkevesebb.)

- "Ha egy nap 48 órából állna az is kevés lenne!"- mondják. Sokan úgy gondolják ha nekik nem lehetett meg gyermekkorukban az amire vágytak; saját gyermeküknek, (vagy akár maguknak) elő teremtik bármi áron is. Persze közben elvesznek az idő és pénz áramlatában, és pont a legfontosabb dolgot nem adják meg gyermeküknek, (és önmaguknak sem). Ez pedig nem más, mint: az egymásra szánt idő és szeretet. Vigyázz, mert az elszalasztott évek soha nem térnek vissza!

9. Mosolyogj és nevess!

- A jókedvnek és az örömteli perceknek nem is gondolnád mekkora  gyógyító ereje van!

10. Ne legyél maximalista!

- Az Egóval sok mindent le lehet győzni; de vigyázz, mert Téged is megölhet!

11. Vállald fel tetteidért a felelősséget!

- Ne folytass strucc politikát, mondván: "amiről nem tudok (vagy mások nem tudnak), az nem fáj"! Ne feledd: nagyon is tud fájni, amikor rájössz, hogy mi mindent tehettél volna az adott probléma megelőzőséért!

12. Merj beszélni a lelki konfliktusaidról!

- Sose feledd el, hogy az egyik legfontosabb emberi tulajdonság: a bizalom.

 

Mélyen vésd az eszedbe a következő igazságot!  "Nem minden az egészség, de egészség nélkül minden semmivéválik!"

 

Stánicz Jenő Voll-terapeuta

Találatok: 3923
joomla pricing table module

Közérzetjavító Centrum, Klubjaink elérhetőek

Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. 7200 Dombóvár Hunyadi Tér 30 1/2 Tel: +36-20/589-6878
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Brutyó Erika 7500 Nagyatád Kossuth u. 12 Tel: +36-30/375 1071
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Soproni Klubunk hivatalos Energy termékforgalmazó. Elérhetőség. Sopron Lehár Ferenc utca 1/a Tel. 99/318-759 Mob. +36-70/630-0991 Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 11:00–13:00-ig. 14:00–17:00-ig.
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Maróti Andrea Karát Szépségklinika Szombathely Kossuth Lajos u. 13 Mob. +36-20/326-6751
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre?Tudj meg többet egészségi állapotodról,és előzd meg a betegségek kialakulását. A mérésekkel még csak energia szintet látunk ,ami még időben jelzi az adott problémák kialakulását. Elérhetőség. Zrubecz Lívia+36-70/949-5818
Joomla Tabs Module

Centrum Dombóvár

Centrum Nagyatád

Centrum Sopron

Centrum Szombathely