• Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Nagyatád Kossuth u. 12
 • Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Karkötő + Fir Nemesacél grade 316L
 • Ceragem

  Közérzetjavító Ceragem ágy
 • Voll-féle elektroakupunktúra

  Voll-féle elektroakupunktúra

  Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket!
 • Viport

  Viport

  Viport – Cardio Szív terhelés és stressz mérése.
 • Gyapjú 100%

  Gyapjú 100%

  Bambusz, Kerámia, Ezüst szálas
 • Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Sopron Lehár Ferenc utca 1/a

 

Szeretnéd ha energia állapotod folyamatosan magasabb szinten lenne?karkötők
Szeretnéd, hogy szervezeted harmónikusan működjön?
A negatív ionos karkötő ill. nyaklánc segítségedre lehet ebben!

Azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy: nincs olyan anyag ami MINDENKINEK MINDENRE JÓ!

Akkor hogyan tudhatjuk meg, hogy hasznos ill. káros-e a mi szervezetünkre pl. egy ilyen megoldás?

A VOLL-féle ÁLLAPOTFELMÉRÉS SZEMÉLYRE SZABOTTAN SEGÍT NEKED EBBEN IS!

Negatív Ionos Karkötő + Fir ( Nemesacél grade 316L)

Napjainkban egyre többször alkalmazzák a Mágneses térerő jótékony hatását. Megszünteti a csontunkban fellépő fájdalmat, csökkenti a stressz hatást, és egyéb más tényezők állttal keletkezett szervezeti díszharmóniát.

Az elmúlt 20 év mágnesterápiával kapcsolatos kutatásai vezettek többek között a mágneses ékszerek kifejlesztéséhez, melyek viselőik szervezetében segítenek szinten tartani a mágneses kölcsönhatást.

A mágneses ékszerek 3000 Gauss erősségű neodímium mágneseken kívül olyan ásványi anyagokból készült kerámia korongokat is tartalmaznak, melyek koncentrált formában bocsátanak ki magukból jótékony hatású távoli infravörös sugarakat és negatív ionokat.

Az ékszerekbe ágyazott germánium segíti a kerámia korongok révén létrejött negatív ionok hatékonyabb beépülését és hasznosulását a szervezetben.

Az orvosi acél (nem azonos az általánosságban használt rozsdamentes acéllal) a nemesacél allergiamentes változata, melyet a sebészet területén előszeretettel alkalmaznak implantátumként.

Az ötvöző anyagként használt nikkelt teljesen lekötött formában tartalmazza, így az számottevő mértékben nem válik ki a fémből az ékszer viselés során, ezért a legtöbb bőrallergiára hajlamos személy esetén nem okoz bőrgyulladást.

Honlapunkon lévő ékszerekben lévő anyagok nem egyoldalúan csak egyfajta anyagot tartalmaznak, hanem többfajta gyógyhatású összetevőből állnak, amik összességében kiegyensúlyozzák, a külső hatásokkal szemben védettebbé teszik szervezetünket.

Ezek a következők:negativ ionos karkoto

 • mágnesek
 • negatív ionok
 • infra sugarak
 • turmalin kristály
 • germánium

A mágnesről:

A mágneses terápia mint gyógyítási mód Kínában több ezer éves múltra tekint vissza és egyidős az akupunktúrával. A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető káros sugárzásoktól.

Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul.

A mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.

Hogyan zajlik ez a folyamat?

A vér egyik fő alkotóeleme a magas vastartalmú hemoglobin, amely a szervezet számára létfontosságú oxigént juttatja el a sejtekhez. A mágnesek alkalmazásával a vér áramlása felgyorsul, kimossa a sejtekben illetve a szervezetben felgyülemlett káros lerakódásokat és bővebb oxigén ellátásban részesíti azokat. Ezáltal a sérült, beteg testrész gyorsabban regenerálódik, a gyógyulási idő jelentősen lerövidül.

A mágnesterápia bizonyítottan csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítja a merev izmokat és gyorsítja a szervezet természetes öngyógyítási folyamatát!

Kleopátra és a kínai császárok csodagyógymódjáról, a mágneses terápiáról már számos tanulmányban leírták, hogy jól használható az érbetegségek gyógyításában. Azonban az orvoslás más területein is eredményesen lehet alkalmazni, például a neurológiai és ízületi betegségek kezelésében.

Hogyan hat az idegsejtre?

A mágneses mező hatására csökken az idegsejtek ingerelhetősége, vagyis a fájdalom érzékelése és a fájdalom impulzusának agyba történő továbbítása.

A váltakozó elektromos mező stimuláló, míg a statikus mágneses mezők nyugtató hatást fejtenek ki az emberi szervezetre.

A modern tudományok is igazolták a mágneses tér élő szervezetre gyakorolt hatását. A NASA (National Aeronautics and Space Administration - Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Légügyi és Űrhajózási Hivatala) tudósai hosszú időn át tartó űrutazásnál megmagyarázhatatlan tüneteket észleltek az űrhajósok szervezetének megfigyelésekor. Rájöttek arra, hogy a föld mágneses terének hiánya okozza ezeket a panaszokat. A mágneses teret pótolva, mesterségesen előállítva az addig érthetetlen panaszok egy csapásra megszűntek.

Szervezetünk megtanulta hasznosítani a bennünket folyamatosan körülvevő föld mágneses terét. Sejtjeink energia forráskánt, pozitív stimuláló eszközként képesek befogadni és használni a mágneses teret. Ha ez a forrás elapad, vagy valamilyen hatás megzavarja, az káros hatással van a sejtek, így egész szervezetünk működésére.

Sajnos civilizált világunk nem csak a légszennyezéssel jár együtt. A bennünket évezredeken át körülvevő harmonikus mágneses teret is nagymértékben megzavarják a modern világ eszközei: a vasbeton épületek és a gépkocsik karosszériái leárnyékolják, a rengeteg elektronikus eszköz (többek között a televíziók, számítógépek, mobil telefonok, elektronos vezetékek, háztartási gépek) pedig nagymértékben torzítják, zavarják a föld egyenletes mágneses terét. Ez az elektroszmog. Ezért van szükség olyan eszközökre, melyek helyreállítják, mesterségesen előállítják újra az amúgy éltető energiát biztosító természetes mágneses teret.

A negatív ionokról:

Modern környezetünkben használt elektromos berendezések, így a klíma rendszerek, mobiltelefonok, tv, rádió, számítógép, kompakt fénycső, cigaretta füst nagymennyiségű pozitív iont bocsájtanak ki, amely a levegő útján befolyásolja fizikai és érzelmi állapotunkat. Ha a munkahelyen a negatív ion koncentrációja lecsökken, a dolgozók fejfájásra, szédülésre, hányingerre, ingerlékenységre panaszkodnak. Pozitiv ionok keletkeznek égéskor, elektromos eszközök, szintetikus anyagok és ruhaneműk használatától is. Az emberek átlagosan idejük 80-90%-át töltik belső térben, ahol a levegő minősége rosszabb, mint a szabadban.

A negatív ionok úgynevezett "jó ionok" vagy "boldog ionok" mert nagymértékben befolyásolják hangulatunkat, libidónkat, a jóllét érzését. Azt a módot, amelyet úgy érzünk, mint a vízesések környékén, a hegytetőkön, vagy vihar után a vízparton. A negatív ionok azok, amelyekre vágyunk. Javítják alvásunkat, felgyógyulásunkat és minden más érintett terület is.

A régi Szovjetunióban több, mint 5000 tudományos dokumentum támasztotta alá, hogy a nagy dózisú negatív ionok pozitív hatással bírnak az emberi szervezetre.

Főleg asztma, bronchitis, felső légúti betegségek esetén. Az ionterápiát széles körben alkalmazzák Izraelben, Európában és Keleten is.Az 1960-as évektől égési sérüléses betegeknél is kezdték használni az USA-ban.A lakosság 25%-a érzékeny az időjárásra.

Érzelmi problémák? bua

Fogjuk az ionokra vagy inkább hiányukra. A negatív ionok ellentétei, a pozitív ionok olyan részecskék, melyeknek hiányzik egy elektronjuk. Ezzel ellentétben a negatív ionok az alfa agyhullámokat serkentik, nyugtató hatást fejtve ki.

Dr. Albert P. Krueger, egy amerikai tudós, akit széles körben tisztelnek ionokkal végzett munkájáért, felfedezte, hogy a negatív ionok befolyásolják a szerotonin oxidálásának sebességét a véráramban. A szerotonint a tobozmirigyek és a belek termelik és hatással van az alvásra, kedélyállapotra, idegimpulzusokra, véralvadásra és a lágyizmok összehúzódására. Legtöbbször a biztonság, béke és elégedettség-érzettel társítják. A negatív ionokról kimutatták, hogy csökkentik az idegességet és a nyugtalanságot. Ez megmagyarázhatja, hogy miért énekel olyan sok ember a zuhany alatt. Amikor a víz leesik a zuhanyzóban, negatív ionokat képez. A negatív ionok nagy mennyiségben fordulnak elő vízesések és óceánok környékén.

Az infravörös sugarakról:

A Nap a fő sugárzó energiaforrás, melyet nap, mint nap megtapasztalunk. Voltál valaha a szabadban egy kissé felhős napon és érezted magad kellemesen, amíg a Napot egyszer csak el nem takarta egy felhő? Bár a levegő hőmérséklete ennyi idő alatt nem hűlhetett le, mégis fázunk, mivel a felhők nem engedik, hogy az infravörös sugarak elérjenek hozzánk rajtuk keresztül. Az infravörös hő is olyan, mint a Napból érkező vagy mint amit a testünk termel, hogy bennünket melegen tartson. Ezeket a sugarakat a szövetek szétválasztva nyelik el, melyeknek szükségük van többletre teljesítményükhöz. Az infravörös energia belső termelődését, mely normál esetben előfordul szöveteinkben, gyógyító forrásokkal hozzák összefüggésbe. Ha egy szövet energiaszintjét a maximumra fokozzuk, a maradék sugarak sértetlenül haladnak tovább. Ezt a folyamatot nevezik rezonáló abszorpciónak.

Milyen hatása van?

 • Megemeli a bőr alatti rétegek hőmérsékletét, így kitágítja a vérereket, serkenti a vérkeringést, növeli a vér és a szövetek közötti anyagcserét, elősegíti a szövetregenerálódást és oldja a görcsöket.
 • Behatol 4-5 centiméternyire a bőr alá (a bőr középső rétegébe) az izmoktól a véredényekig, nyirokmirigyekig és idegekig.
 • Hatással van minden élő sejtre és meleget termel. A sejtszövet mikro súrlódása és a molekuláris rezgés következtében a sejteken belül kémiai anyagok aktiválódnak.
 • Felmelegítő hatása segít a kor előrehaladtával, illetve a nehézfémekkel és toxikus anyagokkal való érintkezés során felszaporodott méreganyagok eltávolításában, ezek így a bőrréteg izzadtság- és zsírmirigyei által kiválasztódnak.
 • Beszabályozza a vegetatív idegrendszer működését és csökkenti az érzőidegek túlstimuláltságát.

Az infravörös fény izolálására, utánzására irányuló első kutatásokat a NASA végezte több tíz évvel ezelőtt. Nemrégen japán tudósok kibővítették ezt a technológiát és kifejlesztettek olyan textilszálakat, melyek a testen viselve bocsátanak ki a természetes, napból érkező távoli infravörös fénnyel megegyező sugarakat, koncentráltabb formában. Magát az anyagot elsősorban olyan piezoelektromos tulajdonságokkal rendelkező ásványokból hozták létre, mint a turmalin és a szerpentin.

A nyersanyagok nagyon drágák voltak, így a technológia nem vált népszerűvé.

Az áttörést a Far Infrared pólyák előállítása hozta 1994-ben. Egy textilmérnök feltalálta, hogyan lehet összekeverni a piezoelektromos anyagokat egy ásványoxiddal, úgy hogy ne csökkenjen az anyag testre gyakorolt jótékony hatásainak mértéke.

Egy ettől független felfedezés is történt, melyben a szálakat méretben minimalizálni tudták (valószínűleg az volt az addig legkisebb átmérőjű szál, mely sokszor vékonyabb volt, mint egy emberi hajszál). Ez maximalizálta a felület felszínét, így kibővítve az energia mennyiségét egy adott anyagfelszínen belül. Ezért, még egy vékony hordható pólyát is könnyedén és kényelmesen el lehetett hordani a ruházat alatt, anélkül, hogy látszódott volna.

Ezek a Far Infrared pólyák az alábbi viseletre készültek: derékpánt az emésztőrégió és a hátfájdalmak kezelésére, térdkötő, könyökpánt és csuklópánt az ízületi és izomsérülésekre hajlamos területekre és bokapánt, mely az elmondások szerint lábproblémákra, duzzanatokra és gyenge keringésre van jó hatással.

A Turmalinról és germániumról:belsomagnes

Kristályos ásványi anyag. Igen bonyolult összetételű szilikátféleség. Előfordulási formáiban változatos, legkevesebb 14 összetevő alkotja, de inkább több.

Megnevezése: szingaléz eredetű szó, többszínű követ jelent. Lelki egyensúlyt teremt, megnyugtat, aktivizálja a bioenergiáinkat, inspirál. A holisztikus gyógyászat ( az a gyógyítási mód, melynél figyelembe veszik a beteg értelmi, érzelmi, fizikai és szociális állapotát is, vagyis a teljes embert kezelik) a turmalint tartja a gyógyító ásványok királyának!

Mint említettem, igen bonyolult összetételű, megtalálható benne a szerves germániumis, ami igen ritka nyomelem.

A gyógyászat területén elsősorban Japánban alkalmazzák. A germániumnak (is) köszönhetően az alábbi, egészségre kifejtett pozitív hatásait mutatták ki:

 • Immunrendszer-erősítés: fokozza az interferon-termelést, aktiválja a macrophagokat, a természetes ölősejteket, ennek a vírusfertőzések, a daganatos megbetegedések és az ízületi gyulladások kezelése területén számos pozitív eredményt tulajdonítanak.
 • Antimutagén hatás: eddig ismeretlen hatásmechanizmussal véd a kémiai anyagok és a radioaktív sugárzás mutagén (mutációt, áttételesen rákot okozó) hatásával szemben.
 • Fájdalomcsillapítás: ezt a hatását részben a morfin receptorok ingerlése, részben a morfin-szerű molekulák lebontásának gátlása révén fejtheti ki.
 • Antioxidáns hatás: általánosságban az egészségmegőrzés szempontjából fontos kiemelkedő antioxidáns tulajdonsága, mely a keringési rendszer és a központi idegrendszer optimális működéséhez járul hozzá.
 • Hangulatjavító: ismert, hogy fokozza a szerotonin termelődését, így kedélyjavító hatással is rendelkezik.
Találatok: 5303

Comments powered by CComment

joomla pricing table module

Közérzetjavító Centrum, Klubjaink elérhetőek

Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. 7200 Dombóvár Hunyadi Tér 30 1/2 Tel: +36-20/589-6878
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Brutyó Erika 7500 Nagyatád Kossuth u. 12 Tel: +36-30/375 1071
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Soproni Klubunk hivatalos Energy termékforgalmazó. Elérhetőség. Sopron Lehár Ferenc utca 1/a Tel. 99/318-759 Mob. +36-70/630-0991 Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 11:00–13:00-ig. 14:00–17:00-ig.
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Maróti Andrea Karát Szépségklinika Szombathely Kossuth Lajos u. 13 Mob. +36-20/326-6751
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre?Tudj meg többet egészségi állapotodról,és előzd meg a betegségek kialakulását. A mérésekkel még csak energia szintet látunk ,ami még időben jelzi az adott problémák kialakulását. Elérhetőség. Zrubecz Lívia+36-70/949-5818
Joomla Tabs Module

Centrum Dombóvár

Centrum Nagyatád

Centrum Sopron

Centrum Szombathely