Figu program

BODY MISSION - AZ ÁLOMALAKHOZ VEZETŐ ÚT

Figu Program

BODY MISSION - AZ ÁLOMALAKHOZ VEZETŐ ÚT

Manapság rengeteg szénhidrátot és magas glikémiás indexű élelmiszert eszünk, melyek elfogyasztása után kezdetben a vércukorszint gyorsan megemelkedik, majd hírtelen lezuhan. Az alacsony vércukorszint kiváltja az éhségérzetet, melyet sok esetben ismét egy hasonló minőségű élelmiszerrel enyhítünk. Ez egy ördögi kört generál, mert hiába eszünk, rövid időn belül ismét éhesek leszünk. Azon kívül, hogy így rengeteg felesleges kalóriát viszünk be a szervezetünkbe – ami sajnos egyenes út az elhízáshoz –, a megemelkedett vércukorszint ellensúlyozására a szervezet még több inzulint termel. Abban az esetben, ha a hasnyálmirigy tartósan kénytelen sok inzulint termelni, akkor az inzulintermelésért felelős sejtek elkezdenek kifáradni, és már nem tudja a hasnyálmirigy ideális tartományban tartani a vércukorszintet. Ekkor alakul ki az inzulinrezisztencia. Innen már egyenes út vezet a kettes típusú cukorbetegséghez, amely ma már népbetegség, és a gyerekeket és a fiatal felnőtteket is érinti.

A fenti folyamaton kívül természetesen számos más oka – örökletes genetikai hajlam, mozgásszegény életmód, stressz is – lehet az inzulinrezisztencia kialakulásának, de a megfelelő táplálkozással és helyes életmóddal rengeteget tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében. Ezért nagyon fontos, hogy megértsük például azt, hogy miért nem mindegy, hogy mikor mit eszünk.

A szervezet vércukorszintjét egy 2 púpú teveként képzeljétek el, reggel magas, délben 10:30 és 14:30 óra között alacsony, és este ismét magas. Reggel és este amikor a vércukorszintünk magas, alacsony glikémiás indexű ételeket érdemes enni, amely hosszú ideig stabilan tartja a vércukorszintet. Délben mivel alacsony a vércukorszint lehet magas glikémiás indexű ételeket enni. Mehet a 3 fogásos ebéd is desszerttel! A folyamat visszafordítható és megelőzhető, ha odafigyelünk az étkezésre.

Az LR kutatói által kifejlesztett FIGU termékek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek a vércukorszintet alacsonyan tartják és amelyek a hasnyálmirigy inzulintermelését tartják zsírégető tartományban nem az agyban szüntetik meg az éhségérzetet. Ez az inzulindiéta a tartósan és hosszú távon eredményes diéták egyike a legújabb táplálkozástudományi kutatások alapján. Ezzel a programmal 3 hónap alatt 10-15 kg zsírtól lehet megszabadulni szenvedés nélkül, mozgással kombinálva természetesen még látványosabb az eredmény. Fontos hogy természetes anyagokat tartalmaz, glutén, laktóz, cukor, tartósítószer és színezék mentes a termékek nagy része. Tartalmaz viszont mindent amire sejtszinten szükséged van: vitaminok, ásványi anyagok, rostok, fehérjék, ballasztanyagok, lassan felszívódó szénhidrát.

Kismamák és gyerekek is fogyaszthatják, mert különösen sok ásványi anyagot, vitamint tartalmaznak így jót tesz a mamának és a babának is.

Mi a legfontosabb a fogyáshoz? Egy konkrét, elérhető cél. Határozd meg a kívánt testsúlyt, amit el szeretnél érni, vagy a napok számát, amíg kitartasz. Az LR LIFETAKT tökéletes megoldás, hiszen minőségi termékekkel támogat.

Minden Body Mission termék a teljes körű megoldáscsomag része. Az egészséges étkezés garantált általuk, de a mozgásról és a megfelelő életvitelről is gondoskodik a program. A Body Mission alapcsomag 28 napra elegendő. Olyan termékeket tartalmaz, melyekkel könnyedén helyettesíthetsz két étkezést, valamint kiegészítő termékeket és belépési kódot a személyi tréneredhez is.

Ez a három pillér elvezet a kívánt súlyig és segít megtartásában is. A cél már megvan, a teljes körű Body Mission program pedig segít megvalósítani.

1. Alapmegoldás
2. Kiegészítő termékek
3. A szakértő tanácsa 

Mindennapi extra az új, vonzóbb megjelenésért – a Body Mission végigkísér a kívánt súly¹ felé vezető úton. Háromszoros támogatás:

Étkezéshelyettesítés: A diéta alatt nagyon fontos, hogy a szervezet minden fontos tápanyagot megkapjon. A Figu Active termékekkel csökkentheted a súlyod, ha a napi 3 étkezésből 2-t helyettesítesz¹ velük. A shake-ek, a levesek, a müzli és a szeletek gyorsan elkészíthetők és biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást, ami még finom is.

Kiegészítő termékek: A Pro Balance és a Protein ital támogatnak a diéta során: gondoskodnak a tápanyagokról² és segítik az izomfejlődést³. A diétás teakeverék tökéletes forrása a kalóriamentes folyadékbevitelnek.

Személyi tréner: Online hozzáférési kód a saját személyi tréneredhez, ami heti terveket biztosít az egyszerű fogyáshoz. A finom és könnyen elkészíthető recepteknek köszönhetően többet nem kell azon gondolkoznod, hogy mit és mikor egyél. A motivációról a saját súlykövetőd, a közösség és az egyszerű fitness videók gondoskodnak.

Mobirise

Felkeltette érdeklődésedet?

2021 © Közérzetjavító Centrum - Minden jog fenntartva