Aloe vera Immune Plus ivógél

az erős immunrendszer specialistája!

Aloe Vera Immune +

Ivógél

gyömbérrel, citrommal és mézzel dúsítva Immunerősítő összetevőkkel, mint például a C-vitamin, a cink és a szelén. Kiváló minőségű - Németországban készült.

Az Aloe vera Immune Plus ivógél belülről kifelé haladva építi fel a testazonos immunrendszert. Az összetevők szinenergetikus hatékonysága teljes körű, ráadásul egyedülálló a piacon.

ERŐSÍTI a meglévő immunsejteket és védi őket a baktériumoktól az aloe vera zselé, a gyömbér, a méz és a szelén által.

AKTIVÁLJA az immunsejteket és reaktiválja a meglévőket.3 A cink gondoskodik az immunsejtek osztódásáról és sokszorosodásáról.4

STIMULÁLJA az immunrendszert a C-vitamin által, amit a citrom és a gyömbér tartalmaz, hogy gyorsabban reagálhasson a támadásokra.

Az „immunbomba" napi adagja nemcsak hatékony, hanem finom is. A gyömbér könnyed csípőssége a frissítő citrommal és az édes mézzel kombinálva különleges karaktert kölcsönöz és egyedülálló hatékonysággal bír. A magas minőséget független intézetek ellenőrzik rendszeresen, mint például a neves Fresenius Intézet. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot. Aloinmentes.    

Napi 3 x 30 ml étkezés előtt. 12 alatti gyermekeknek 2 x 20 ml. Az Aloe vera Immune Plus ivógél ízlés szerint fogyasztható hűtve vagy szobahőmérsékleten, esetleg vízzel. A forró víz hozzáadása elkerülendő, mert befolyásolja az összetevők hatékonyságát.

Az Aloe vera Immune Plus ivógél összetevői az következőkből áll: Aloe Vera (Barbadensis Miller) Gel (85 %), Blütenhonig (8 %), Ingwersaft (6 %),Zitronensaft konzentrat (0,4 %), Vitamin C (LAscorbinsäure), Säuerungsmittel (Citronensäure), Stabilisator (Xanthan), Konservierungsstoff (Kaliumsorbat), Zinkcitrat-3-hydrat, Natriumselenit.

Mobirise

Felkeltette érdeklődésedet?

2021 © Közérzetjavító Centrum - Minden jog fenntartva