• Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Nagyatád Kossuth u. 12
 • Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Karkötő + Fir Nemesacél grade 316L
 • Ceragem

  Közérzetjavító Ceragem ágy
 • Voll-féle elektroakupunktúra

  Voll-féle elektroakupunktúra

  Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket!
 • Viport

  Viport

  Viport – Cardio Szív terhelés és stressz mérése.
 • Gyapjú 100%

  Gyapjú 100%

  Bambusz, Kerámia, Ezüst szálas
 • Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Sopron Lehár Ferenc utca 1/a

Harmat csepp

 

A Harmat csepp egy különleges étrend kiegészítő, amely műszerekkel kimutatható "mellékhatást" gyakorol az emberi szervezetre. A mérések szerint a cseppek fogyasztása hatással van az emberi szervezetben kialakult információs blokkokra. Megfelelő szakember segítségével a cseppek egy olyan információs terápia részét képezhetik, amely információk (energetikai blokkok, diszharmóniák) egyes, pszichoszomatikus betegségek kialakulásáért és fenntartásáért felelősek.

Mi az hogy információs terápia?

Érzékelő szerveinken keresztül (látás, hallás, szaglás, ízlelés, érintés) az egész világból jövő rezgés, illetve információ áramlás hatására a tudat és a tudat alatti működésében változások, időként diszharmonikus torzulások jönnek létre. Megfigyelték, hogy különböző korú személyeknél a lelki traumák különböző módokon hoztak létre működési zavart a szervezetben, illetve az életükben. A traumák széles körben, az egyszerű partnerkapcsolati problémáktól kezdve a halálesetet kísérő gyászreakcióig jelen vannak életünkben. A kisebb nagyobb stressz helyzetekre, traumákra nem mindig sikerül jól reagálni. A hibás reakciókból fakadó információs zavarokat hivatott feltárni és kiküszöbölni az infomációs terápia. Az információk rezgések, ezért rezgésszinten kell a hibás információkat kezelni. Senki nem lett még boldog attól, illetve nem szűnt meg senkinél a lelki diszharmónia, hogy sok C- vagy B-vitamint fogyasztott. 

Hol képződik a diszharmónia?

A stressz, trauma, gyász, és hasonló negatív élethelyzetek megélése a belső énünkben, a tudat és a tudat alatti kommunikációjában, a lelki egyensúlyunkban borulást hoz létre. Ezeken tudatosan sokszor túllépünk, ám a tudatalattiban nem engedjük el. Akár felnőttek, akár gyerekek vagyunk, egyes helyzeteket képtelenek vagyunk lereagálni úgy, hogy a testünk egészségi állapota megmaradjon.

Ebben a HARMAT csepp, mint rezonanciás terápia nagy segítséget nyújthat, függetlenül attól, hogy a tudatos én hisz benne vagy sem. A Harmat csepp magas rezgésű információi a hiánytünetek megszüntetése révén sok esetben sikeresen stabilizálják,. illetve helyreállíják a szervezetünk harmonikus működését. Ez az információ (rezonancia) csepp nem homeopátiás szer, bár ez is rezgésszinten avatkozik bele a folyamatokba.

A harmat csepp megalkotói nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a különböző rezgéshatások, amik a testre hatást képes gyakorolni. szét legyenek választva. A sejt halmazaira gyakorolt késztető hatás következménye a test magasabb energia szinten való működése lesz. A hatómechanizmus elvét az előadásokon lehet jobban megismerni.

A mai világban egészséges ember nincs, csak tünetmentes. A stressz, feszültség, rossz alvás mind annak a jelei, hogy sok embernél van szükséág a diszharmónia megszüntetésére. A Harmat csepp - amelynek fogyasztása nem helyettesíti a megfelelő étrendet és a vegyes táplálkozást, helyreállítja a lelki egyensúlyt, harmóniát, és a zavaró testi tünetek enyhülését, megszűnését, eredményezi.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: naponta 1x7 csepp, 1 dl vízben feloldva.

Figyelem: A csepp fogyasztása önmagában is hasznos, azonban a komoly eredmények eléréséhez mindenképpen ajánlott egy szakértő terápeutával való konzultáció! A lelki és mentális blokkok feltárását elősegítő információs diagnosztika, illetve információs hozzárendelés nélkül jóval szerényebb eredményekre számíthatunk.  

 

Találatok: 2228

Közérzetjavító Centrum, Klubjaink elérhetőek

Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. 7200 Dombóvár Hunyadi Tér 30 1/2 Tel: +36-20/589-6878
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Brutyó Erika 7500 Nagyatád Kossuth u. 12 Tel: +36-30/375 1071
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Soproni Klubunk hivatalos Energy termékforgalmazó. Elérhetőség. Sopron Lehár Ferenc utca 1/a Tel. 99/318-759 Mob. +36-70/630-0991 Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 11:00–13:00-ig. 14:00–17:00-ig.
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Maróti Andrea Karát Szépségklinika Szombathely Kossuth Lajos u. 13 Mob. +36-20/326-6751
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre?Tudj meg többet egészségi állapotodról,és előzd meg a betegségek kialakulását. A mérésekkel még csak energia szintet látunk ,ami még időben jelzi az adott problémák kialakulását. Elérhetőség. Zrubecz Lívia+36-70/949-5818