Mind Master

A stresszoldás, stressz kezelés esetére

Mind Master

Ital

A Mind Master egy olyan egyedülálló termék, amelyet kizárólag a stressz kezelésének szenteltünk. A Mind Master nem csak csökkenti a stressz következményeit, hanem ezzel egyidejűleg növeli a test és a lélek erejét is.

A Mind Master egyedülálló termék, amelyet kizárólag a mai korban csaknem mindenkit érintő stressz témájának szentelt az LR. A stressz égető kérdés mindnyájunk számára, teljen a napunk jó része az irodában, a háztartásban, fizikai munkával vagy tempós mentális munka közepette. A Mind Masterben található antioxidánsok, a rezveratrol, a zöld tea, az E-vitamin és a szelén hatékonyan semlegesítik a szabad gyököket.

A klorofill, amely a növények energiatermeléséért felel, további támogatást nyújt a stressz kezeléséhez. Eközben a különleges, egymással kapcsolódó mikrotápanyagok, B1-, B9-, B12-vitamin, kolin, vas, Q10 koenzim és L-karnitin segítik a fizikai és mentális energiaszint növekedését. Ez az ún. Green Formula, amely felelős a Mind Master hatékonyságáért. A Mind Master Red szőlő ízesítésű. Mikrotápanyagai segítenek az energiaszint növelésében és fenntartásában, a B-vitaminok növelik, támo gatják a mentális teljesítőképességet, és ha több az energiánk, a stresszhelyzetekkel is könnyebben birkózunk meg.

A Mind Master kettős fronton támad a stressz és következményei ellen. Először is csökkenti a stressz hatásait, a benne található hatóanyagok védik a testet és a test sejtjeit az oxidatív stressztől – vagyis a szabad gyökök elszaporodásától, amelyek száma stressz hatása alatt gyorsan nő. Az elszaporodó szabad gyökök hatására csökken a koncentrációs képesség, nő a fáradékonyság, a hangulatunk romlik, és akár depresszív tünetek is jelentkezhetnek. A Mind Master mikrotápanyagai mindeközben segítenek az energiaszint növelésében és fenntartásában, a B-vitaminok növelik, támogatják a mentális teljesítőképességet, és ha több az energiánk, a stresszhelyzetekkel is könnyebben birkózunk meg.

A Mind Masterhez kifejlesztett különleges, stresszcsökkentő hatóanyag-kombináció és teljesítménynövelő összetevők régóta ismertek, ebben a kombinációban azonban abszolút egyediek. A piacon kínált stresszcsökkentő vagy teljesítménynövelő termékek általában ezek közül csupán az egyikre építik a hatásmechanizmust. Vagy a stresszcsökkentés, vagy a mentális energia, vagy a fizikai energia növelését célozzák. A Mind Master fejlesztői egyetlen flakonba zárták mindezeket a hatóanyagokat.

A mikrotápanyagok hozzájárulnak:

- a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz
- az idegrendszer normál működéséhez
- a normál pszichológiai funkció fenntartásához
- a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
- a normál szellemi működés fenntartásához
- a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
- A tiamin és a B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
- A B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
- A B12-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
- A B12-vitamin és a vas hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
- A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
- Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Napi 1×80 ml, lehetőleg étkezés után. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget. Figyelj a változatos és ki egyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.

Aloe Vera (Barbadensis Miller) gél (85%), virágméz, Acai juice (Euterpe oleracea 2,5%), magnézium-citrát, koncentrált fekete ribizli juice (Ribes nigrum 1,4%), koncentrált eperlé, Fragaria anra 3%), savasító ( citromsav), C-vitamin (L-aszkorbinsav), koncentrált vakcinumlé (Vaccinium myrtillus 0,2%), koncentrált málnalé (0,2% Rubus idaeus), stabilizátor (xantin plusz), szorbinsav (kálium-szorbát), citrom-cink, glukonikus réz.

Mind Master Green: Aloe vera gél barbadensis miller gel (USA/Mexiko 36%), szőlőlé, víz, szőlőcukor, kivonatok (zöldtea, rezveratroltartalmú keserűfű), stabilizátor (xantán), L-karnitin-L-tartrat, vitaminok (tiamin-mononitrat, folsav, B12-vitamin, DL-alpha-tocopherilacetat), színezék (klorofil), savanyítószer (citromsav), vas(III)-firofoszfát, konzerválószer (kálium-szorbát), természetes aroma, édesítőszer (steviol-glükozid), koenzim Q10, antioxidálószer (L-aszkorbinsav), kolin-bitartrat, nátrium-szelenit. 

Kalóriaérték (kJ/kcal) 226 / 53  
Zsír <0,5 g  
ebből telített zsírsavak 0 g 
Szénhidrát 13 g 
ebből cukor 13 g 
Fehérje <0,5 g  
Só 0,06 g 
E-vitamin 15 mg (125%*) 
Tlamin 1,4 mg (127%*) 
Folsav 250 µg (125%*) 
B12-vitamin 3,1 µg (124%*) 
Vas 5,3 mg (38%*) 
Szelén 35 µg (64%*) 

Mobirise

Felkeltette érdeklődésedet?

2021 © Közérzetjavító Centrum - Minden jog fenntartva