Night Master

Az új éjszakai ital.

Night Master

Ital

Az LR LIFETAKT Night Master – az új éjszakai ital – rendszeres fogyasztása gondoskodik a hosszú távú, pihentető alvásról. Az egyedülálló, háromszoros hatás 1,2,3 támogatja a test és az alvás egészséges bioritmusát.

GYORSABB ELALVÁS az ellazulás által
MÉLY ALVÁS a jobb alvásminőség által
KIPIHENT ÉBREDÉS az alvás közbeni optimalizált regeneráció által

Hatékony formula a természetes és tudományosan bizonyított hatóanyagok által, mint az aloe vera.
Egészséges: nem okoz függőséget, cukormentes és vegán.

Az egészséges alvás javítja az életminőséget. Mindenki tudja, hogy ha kipihent és nyugodt, akkor fittnek, ébernek, koncentráltnak és teljesítőképesnek érzi magát. Az alvás elengedhetetlen az egészség és a lelkiállapot szempontjából – erősíti az immunrendszert, boldoggá és széppé varázsol.

Aludd frissre magad! Minden éjszaka. Az LR LIFETAKT Night Masterrel és az egyedülálló háromszoros hatással. Fogyaszd minden este röviddel lefekvés előtt és hamarabb elalszol majd, mélyen alszol és regenerálódsz az éjszaka folyamán 1,2,3 . A következő reggelen friss leszel és teli akkumulátorral kezdheted a napot.

Az LR LIFETAKT Night Master rendszeres fogyasztás esetén ellazítja a testet és a lelket, valamint gyorsítja az elalvást. 1 Az ellazulás és a nyugalom jelenti a bázist a gyors elalváshoz. Nélkülük nemcsak a gondolatok nem tudnak nyugalomba kerülni, de az izmok sem tudnak ellazulni.

Az LR LIFETAKT Night Master javítja az alvásminőséget és támogatja a melatonin 4 alváshormon természetes képződését. Sok tényező hozzájárulása szükséges a jó alváshoz. A melatoninszint döntő többségű ebben, hiszen szabályozza az alvásban és az ébren töltött időt. Megfelelő koncentrációban lefáraszt, gyorsítja az elalvást és biztosítja a mély alvást.

Az LR LIFETAKT Night Master javítja a test és a lélek természetes kikapcsolódását alvás közben, hogy fitten és kipihenten ébredj, valamint tele energiával indítsd a napot. Az alvás közbeni regeneráció elengedhetetlen: az ember feldolgoz információkat, benyomásokat és ingereket alvás közben. A növekedési hormon elszóródik és az izomnövekedés , valamint a javító mechanizmusok megindulnak. Az immunrendszer pedig ellazulhat.

Keverd el a tasak tartalmát 100 ml vízben és idd meg 30 perccel lefekvés előtt! Fogmosás után is megihatod. Havi kiszerelésben: 30 tasak (3,7 g/tasak)

NIGHT MASTER hatékony összetevői együttesen vannak segítségünkre az egészséges alvásért.

Aloe vera hatóanyagai : Az aloe vera az acemannan, vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok és enzimek hatóanyag-kombinációját tartalmazza. Támogatja az általános építő- és regeneráló folyamatokat az éjszaka folyamán és segíti a kipihent ébredést.

Sáfránykivonat: A sáfrány gyorsítja az elalvási szakaszt, javítja az alvás és a pihenés minőségét az éjszaka folyamán. 

Csökkenti a belső nyugtalanságot. A sáfrány többek között antioxidánsokat tartalmaz. Ezért a bennelévő másodlagos növényi anyagok felelősek, mint a karotionidok. Ezeket krokinnak és kroketinnek hívják, a sáfrány sárga színéért felelősek.

Komlókivonat: A komlóvirág néhány összetevője (humulon, lupulon és egyes keserű savak) a test különböző helyein hatnak. A komló nyugtató és ellazító hatással bír.

L-triptofán: Az L-triptofán az esszenciális aminosavakhoz tartozik. A szervezet nem képes előállítani, így tápanyagok formájában kell bevinni a szervezetbe. Az L-triptofán a szerotonin előfutára (boldogsághormonként is ismert), ami újra melatoninná, vagyis alváshormonná alakul.

Magnézium: A magnézium a szervezet szinte minden funkciójában részt vesz, így befolyásolja az izmokat 11 és az idegsejteket. 12 Részt vesz az esszenciális aminosavak átalakulásában (L-triptofán szerotoninná), valamint a melatonin képződésben. A melatonin az alváshormon, ami az alvás-ébrenlét ritmusát irányítja.

Cink: A cink egy létfontosságú nyomelem, ami a második leggyakoribb az emberi szervezetben. Az anyagcsere 13 számos folyamatában részt vesz. A regenerációban 14,15 - mint például a test növekedési folyamatai 16 és a védekezőrendszer erősítése 17,18 - fontos szerepet játszik a cink. A szerotonin képződésében és melatoninná alakulásában is részt vesz.

B-vitamin komplex: A B-vitaminokat az idegsejtek és az energia vitaminjaiként is számon tartjuk. Fontos szerepet játszanak a szerotonin és a melatonin képződésben, valamint hozzájárulnak a természetes és testazonos alvás-ébrenlét-ritmushoz. A niacin (B3-vitamin) szabályozza az energia-anyagcserét 3 a sejtközpontban és hozzájárul a regenerációhoz 4 . A B6-vitamin fontos az aminosav-anyagcsere szempontjából és hozzájárul az idegi hírvivőanyagok 6 képződéséhez, mint a szerotonin, valamint hat az immunrendszerre is. A tiamin (B1-vitamin) támogatja a test és a lélek 8 regenerációját. A B12-vitamin támogatja a sejtosztódást és a természetes regenerációt. Hosszú távon csökkenti a fáradtságot és a kifáradást. A legtöbb B-vitamint nem tudja tárolni a szervezet, ezért rendszeresen pótolni kell tápanyagok formájában a megfelelő mennyiségben.

Mobirise

Felkeltette érdeklődésedet?

2021 © Közérzetjavító Centrum - Minden jog fenntartva