Aloe Vera Sivera ivógél

Szív- és érrendszer védelme

Aloe Vera Sivera

Ivógél

Az Aloe Vera Sivera ivógél csalánkivonattal felturbózva visszaadja az érfalak rugalmasságát. Jótékonyan hat a teljes szív- és érrendszerre.

A gyógyászat más területeiről ismerjük a szinergia fogalmát, amely azt jelenti, hogy az alkotóelemek egymás hatását felerősítik. Az Aloe Vera Sivera épp ettől olyan hatásos, hogy ilyen szinergia állhat fenn az aloe vera, a csalán és a méz között.

Az Aloe Vera ital Sivera elsősorban méregtelenítő-béltisztító hatású.

Egy tiszta és jól működő emésztőrendszer alapvető tényezője egészségünknek. Az egészségtelen étrend következtében a béltraktus eltömődhet, a tápanyagok felszívódása lecsökkenhet, s az étel megemésztetlenül a gyomorban, illetve a belekben maradhat. Ez idővel romlásnak indul, és méreganyagokat termel. A helytelen étrend további negatív hatása, hogy az egészséges bélflóra is károsodik. A bélflóra egyik legfontosabb szerepe az emésztőrendszer védelme a kórokozókkal szemben. Gátolja a káros baktériumok, vírusok, gombák és egyéb élősködők megtelepedését, védi a bélnyálkahártya épségét és biztosítja az immunrendszer kiegyensúlyozott működését. Ha sérül, akkor mind az emésztőrendszerünk, mind az immunrendszerünk működése gyengülni fog.

Összetevők:
Aloe vera barbadensis miller zselé (USA/Mexiko, 90%), virágméz (7%), csalán kivonat (2%), savanyítószer (citromsav), stabilizátor (xantán), antioxidálószer (L-aszkorbinsav), konzerválószer (kálium-szorbát).

Aloe Vera ital Sivera a tisztítókúra legnagyobb erőssége a méregtelenítő-tisztító hatás. Az Aloe Vera ital Sivera segít a béltisztításban, ezáltal tisztulhat a máj és a vese. Ennek a két "szűrőnek" a tisztulásával tisztul a vér is. Ha javul a vér állapota, akkor javul a sejtek tápanyag és oxigén-ellátottsága. Ahogy korosodunk, savasodunk, a vérlemezkék egyre hajlamosabbak összetapadni. Az Aloe Vera ital Sivera ezt segít megakadályozni. Az Aloe Vera ital Sivera csalán kivonata részt vesz az értisztításban is, ezáltal feloldódhatnak a lerakódások az érfalakról. Így nő az ér keresztmetszete, áteresztőképessége javul. Emellett az Aloe Vera ital Sivera gyulladáscsökkentő, bélnyugtató hatása is van.


- 90% aloe vera gél, virágmézzel édesítve
- Csalán-kivonattal
- Kímeletes eljárás során a levelekből nyert gélt dolgozzák fel
- Színezékmentes
- A csalán-kivonat természetes szállítója a szilíciumnak, a szervezet - egyik fontos alkotó elemének.
- A szilícium létfontosságú nyomelem az emberi szervezetben, mely a csontokban és a kötőszövetekben található meg.
- Az ízületek és az érfalak védőelemeként működik.

Egészséges emberek napi adagja 3x30 ml, lehetőleg hosszú távon, több hónapon, akár éven keresztül. Így fejti ki tartósan áldásos hatását. Betegség esetén a betegség súlyosságához mérten csökkenteni kell a kezdeti adagot. Minél súlyosabb a megbetegedés, annál kisebb (akár csupán teáskanálnyi) adagokkal kezdjünk. Ez ugyanolyan elven működik, minthogy hosszú éhezés után sem kaphat az ember hirtelen három fogásos ebédet, mert nem bírná el a legyengült szervezet.

Energia 108kJ/25kcal
Zsír <0,5 g
- ebből telített zsírsavak <0,1 g
Szénhidrát 6,0 g
- ebből cukor 5,2 g
Fehérje <0,5 g
Só 0,01 g

Mobirise

Felkeltette érdeklődésedet?

2021 © Közérzetjavító Centrum - Minden jog fenntartva