• Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Nagyatád Kossuth u. 12
 • Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Ékszerek

  Negatív Ionos Karkötő + Fir Nemesacél grade 316L
 • Ceragem

  Közérzetjavító Ceragem ágy
 • Voll-féle elektroakupunktúra

  Voll-féle elektroakupunktúra

  Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket!
 • Viport

  Viport

  Viport – Cardio Szív terhelés és stressz mérése.
 • Gyapjú 100%

  Gyapjú 100%

  Bambusz, Kerámia, Ezüst szálas
 • Közérzetjavító Centrum

  Közérzetjavító Centrum

  Sopron Lehár Ferenc utca 1/a

Grepofit család

Kategória: Energy
Megjelent: 2016. August 14. vasárnap
Írta: Super User

 

Grepofit A Grepofit grépfrútmag, Echinacea, szudáni hibiszkusz kivonatát és orvosi zsálya illóolaját tartalmazó, bioinformációs készítmény.

Használata:
Ez az egyedülálló készítmény rendkívül előnyösen alkalmazható olyan vírus-és baktériumfertőzések esetén, mint az influenza, a torokgyulladás, a nátha, sőtEnergy032 kiváló lehet húgyúti fertőzésekben is. Csillapítja a köhögést, a torokfájást, aktiválja az immunrendszert, és lerövidíti a betegség lefolyásának idejét. Jótékonyan hat továbbá némely nőgyógyászati problémára, elsősorban a gyulladásokra és folyásokra. Segíthet gyomor- és bélpanaszok, fekélyek, valamint hasnyálmirigy-gyul- ladás esetén. Gátolja a gombásodás kialakulását a szervezet belsejében és a bőrön is.
A szintetikus antibiotikumoktól eltérően a Grepofitnak nincs semmiféle nem kívánt mellékhatása. Nem bolygatja meg az egészséges baktériumflórát, éppen ellenkezőleg: elnyomja a káros bélbaktériumok hatását.
 
Megjegyzés: egy kapszula Grepofit kb. 50 csepp, hasonló hatású, más készítménynek felel meg.
Grepofit nosol aqua

Mindannyiunknak néha legyőzi a hideg. Valaki egyszer minden két évben sok akár többször is egy szezonban. De mindannyian jól tudjuk, hogy hogyan lehet ezt a látszólag triviális betegség nehezíti életét. Duzzanat és irritáció az orr slizica, légzési nehézség, rossz alvás ... Mindezek a tünetek elkerülhetők helyes megközelítés, vagy legalábbis enyhíteni, és lerövidíti annak időtartamát.

Mint a ténylegesen a betegség kialakulásának, mik a kezelési lehetőségek és a potenciális kockázatok?

Cold egy vírusos fertőzés a felső légutakat. Ez az egyik leggyakoribb betegség. Mivel a légutak mindig nyitott rendszer, könnyen behatolnak a különböző baktériumok és vírusok. Csökkent funkciója az immunrendszer védelmi ilyen módon terjedő fertőzés árasztja el a nyálkahártya az első érintkezés. Elveszti erejét és képességét a védelem, és függ a hatása a fertőzés. Ki túl sok kezdetben tiszta, később gennyes váladék. Először is, a betegnél kellemetlen tüneteket, mint orrdugulás, tüsszögés és légzési károsodások. A következő szakaszban adunk fejfájás, fáradtság, könnyező szem, és még az étvágytalanság. A késői szakaszában, a gyulladás átterjedhet a környékén a középfül és a melléküregek.

Elővigyázatosság szükséges abban az esetben, beteg csecsemők és kisgyermekek hideg gyorsan és drámaian érinti az általános állapota a gyermek. Azt is komoly problémákat okozhat a kiszáradás és a hiánya táplálékbevitelt.

A kezelés a rhinitis számos készítmény, leggyakrabban formájában orrcseppek és spray-k. Ezeket lehet osztani nagyjából két csoportra, és vegyipari.

A második csoportba tartoznak mindenekelőtt növény csoportok, antihisztaminok, vagy antibiotikumok vagy kortikoid készítmények (használni, mint egy krónikus vagy nem-fertőző - allergiás rhinitis). Előnyük a viszonylag gyors hatékonyság, az a hátránya, természetesen unthrift és rezisztencia kialakulásának a kockázata, és függőség. Károsodott személy hajlamos, hogy gyorsan megvalósítható és orrcsepp használható, hogy gyorsan csökken értágulat. Ennek eredményeként a szennyvíz nyálkahártya, orr légúti hogy megvalósítható, nyálka kiürítjük, és a férfi átmeneti enyhülést. Egy idő után azonban a hatás alábbhagy, és ha elkezd kezelni az eredeti fertőzés fordul elő ismét, a vérerek ellazulnak, mely kezdi bővíteni, és az egész folyamat ismétlődik. A hatás a cseppek csökken, megvastagodott nyálkahártya tartósan megmarad, annak szerkezete válik rugalmatlan és a beteg válhat függ a rendszeres adag a gyógyszer rövid időközönként. Miután a neve az egyik legismertebb termékek a krónikus, a kábítószer-függő betegség, az úgynevezett sanorinismus.
Más készítmény ebben a csoportban, antibiotikum csepp (pl. Bioparox), megint nem működik a korai szakaszában, és cselekedni csak bakteriális fertőzések ellen.

Az első csoportba vannak jelen, különösen a növényi termékek tartalmazó tengervíz, vagy egy NaCl oldattal (konyhasó - nátrium-klorid), adott esetben dúsított kivonatok gyógynövények. Hátrányuk a lassabban alakul ki a lépéseket, amelyeket el lehet számolni a korai adminisztráció. A pozitív előny takarékosság, és nem addiktív.

Grepofit nosol aqua tartozik az első csoport a természetes termékek. Átfogó megfogalmazás azonban arra törekszik, hogy a gyors és különösen tartós hatású, hasonló kémiai szerek.

Alapként tartalmaz harmadkori termálvíz, dúsított kivonat zsálya és Bajkál skullcap, grapefruit kivonat, hialuronsav és a tiszta lényegét mirtusz rendes.

Kezelés:
Fontos tényező befolyásolja az eredményt, a sebesség kiépítésének előkészítése. A legjobb, hogy amilyen hamar után a tünetek és javasolta, hogy továbbra is legalább egy nap után süllyedés.

Megelőzés:
A mi orr nem csak arra szolgál, mint egy része a légúti rendszer, valamint a szűrő szennyeződések a levegőben. Durva szennyfogó viselő szőrszálakat, miközben az apróbb részecskék tapadnak az orrnyálkahártyán. A felületén borítja apró csillók természetes váladék, és a folyamatos mozgás lehetővé teszi a normális fokozatos szétválasztása szennyeződéseket. Azonban, ha nagyon száraz nyálkahártyák, vagy ha túl sűrű váladék, csillók korlátozott mozgásukkal és funkció korlátozott.

 

GREPOFIT  CSEPP GREPOFIT gyógynövényekkel a fertőzések ellen

Bizonyára mindegyikünk átesett már életében néhány fertőzésen, gyulladáson. Ilyenkor szeretnénk minél hamarabb túlesni a betegségen, így a legmegfelelőbbEnergy001 gyógyhatású készítményt keressük.

Miért a Grepofit terméket ajánljuk?

    Több kiszerelésben is megvásárolható: kapszula, spray és cseppek formájában.       
    Az ENERGY készítmények gyógynövény alapanyagúak
    Nem tartalmaznak tartósítószert és egyéb mesterséges alapanyagokat
    Nincs ismert mellékhatása

Mit tartalmaz és mire jó a Grepofit készítmény?

Grépfrútmag: Hatása antibiotikum-szerű, tehát a vírusok, gombák, baktériumok szaporodásának gátat vet. Bioflavonoid tartalma miatt javítja a vérkeringést, növelik a nyálkahártyák ellenálló-képességét.

Echinacea purpurea kivonat: Segíti a makrofágok tevékenységét, amelyek bekebelezik a kórokozókat, így elősegítve a fertőzés gyors lefolyását.

Szudáni hibiszkusz: Tisztítja a húgyutakat, veséket. Kiváló görcsoldó hatású, nagyobb dózisú alkalmazása esetén bélparaziták ellen hatásos és baktériumok ellen is hasznos növény.

Orvos zsálya: Gyulladáscsökkentő hatása van. Alkalmazzák garatgyulladásra, torokgyulladásra, fájdalomcsillapításra.

A kiszerelések használatáról:

A cseppeket azonnal, már az akut betegség kezdeti tüneteinek jelentkezésekor alkalmazhatjuk.  A csepp a száj nyálkahártyáján gyorsan hat és felszívódik, többször lehet használni.

Összetételükben, illetve alkalmazási lehetőségeikben is sok tekintetben hasonlítanak a kapszulákhoz, ugyanakkor tudni kell, hogy a kapszulák lassabban szívódnak fel, mivel lassabban érnek le a gyomorba, viszont hosszabb ideig hatnak. A kapszulák általános napi adagja pedig 2-2-1 (maximum 9) kapszula/nap.

 

A Grepofit Spray: Helyileg a bőrre és az ajakra permetezhetjük, ha például herpeszünk van.Energy011

A szájüregbe mandulagyulladásnál alkalmazhatjuk, illetve orrgarat-gyulladásnál.

Megszünteti a kellemetlen szájszagot is és friss leheletet biztosít.

 
Újfajta használat, célzott hatékonyság

A GREPOFIT, amely nélkül sokan már el sem tudjuk képzelni az influenza és egyéb fertőzések időszakában alkalmazható házi vagy úti patikát, megérdemelten tartozik az ENERGY legkeresettebb termékei közé. A grépfrútmag-kivonat hatásai tudományosan bizonyítottak, és ha valaki úgy érzi, hogy megtámadta  valamilyen fertőzés, bízhat ezekben a jótékony hatásokban.
A GREPOFIT célzottabb hatékonyságának elérésére – hiszen a betegség sokszor a szájüregben jelentkezik, torokfájással és kaparó érzéssel – az ENERGY most új, kellemes használati módot is felkínál. Ez nem más, mint a szájspray. A hatóanyagok így képesek helyileg, a szervezet bejárati kapuinak egyikén hatni a fertőzés kórokozóival szemben. Az orrgaratgyulladáson kívül a GREPOFIT kiválóan alkalmazható torokgyulladás, fertőző mononucleosis, esetleg olyan nyálkahártya- és bőrbántalom esetén, mint a herpesz és az afta.  betegségek kezelésében nagy segítségünkre lehet az ENERGY legújabb terméke, a GREPOFIT SPRAY. A készítmény olyan természetes anyagok hatékony kombinációjából áll, amelyek némelyike már a GREPOFIT kapszulában is sokat bizonyított: grépfrútmag-, fokhagyma, propolisz-, kasvirág- és mentakivonat. A készítmény fő összetevője a grépfrútmag kivonat, amelyet ipari méretekben, őrléssel és hengerléssel nyernek ki. Elsősorban flavonoidokat  glikozidokat és fehérjéket tartalmaz. A grépfrútmag-kivonat gátolja a baktériumok, vírusok és a gombák szaporodását. A grépfrútmag-kivonat a Candida albicans gombával szemben ugyancsak hatékony.
Összegezve:
Olyan természetes anyagról van szó, amely alapos vizsgálaton esett át, széles körben hat, nem károsítja az immunrendszert és hipoallergén.
A citrusfélékre allergiás felhasználóknak java soljuk, hogy eleinte kisebb adagban használják a GREPOFIT SPRAY-t: naponta 1x1 fújással. később az érzékenység függvényében növelhetik az adagolást, és használhatják a készítményt akár a cikkünkben később olvasható ajánlás szerint.
Segít a készítmény ínyvérzés esetén. Ilyenkor ideálisan kombinálható a BALSAMIO fogkrémmel.

A GREPOFIT SPRAY-ből naponta 4x2 puffot fújunk a torok bal és jobb oldalára, vagy közvetlenül az érintett területre. A készítményt antibiotikum-kezeléssel egy időben is alkalmaz hatjuk, kölcsönösen erősítik egymás hatásait.
 A spray összetevői nem ingerlik, nem is „égetik” a gyulladt nyálkahártyát, viszont felgyorsítják a sebgyógyulást. Kellemesen jóleső a készítmény enyhén mentolos íze. A praktikus csomagolás lehetővé teszi, hogy a spray-t Ön bárhová magával vihesse. Egyszerű használata is biztosan elnyeri tetszését. Egészítse ki házi patikáját, és próbálja ki a GREPOFIT SPRAY-t!

Étrend kiegészítők

Kategória: Energy
Megjelent: 2016. August 14. vasárnap
Írta: Super User

 

SKELETIN Tintahal (szépia) csontját, hidralizált kollagént, halolajat, nagy csalánt, csipkerózsát, szójaolajat, mangánt és méhviaszt tartalmazó, bioinformációsEnergy024 készítmény.
Használata: Az említett természetes anyagok egyedülálló kombinációja elsősorban ízületi megbetegedések (arthrosis – kopásos jellegű ízületi betegség, arthritis – ízületi gyulladás), reuma és köszvény esetén érezteti jótékony hatását. Csillapítja az ízületekben jelentkező hasogató érzést és a fájdalmat, mivel védi az ízületi porcokat, és segíti azok regenerálódását.
Elősegíti továbbá a csontnövekedést is, támogatja a csontok megfelelő ásványianyag-ellátását, ezáltal a növekedési szakaszban jótékonyan befolyásolja a csont anyagának képződését, illetve idősebb korban lassítja a csontritkulást. Használatával megelőzhető a csontlágyulás (osteomalacia) és a csontritkulás (osteoporosis) kialakulása.
Összetevői javítják a haj és a köröm minőségét, rugalmasabbáteszik a bőrt. A fogyasztók visszajelzései szerint kiváló fogszuvasodás esetén is.
Javasoljuk fogyasztani:
• ízületi vagy gerincfájdalom esetén
• az ízületek túlzott megterhelése miatt (sport, nehéz fizikai munka)
• a növekedés ideje alatt
• idősebb korban a csontanyag ritkulásának lassítása céljából
• a körmök töredezése, hajhullás és a bőr minőségének romlása esetén.
Bioinformációk
A bioinformációk olyan rezgések, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó, agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése megzavarja a negatív információk hatását, és elindul a visszaható regeneráló folyamat. A bioinformációk jelenléte az Energy készítményeiben rendkívül jelentős ezzel magyarázható, hogy a fogyasztók visszajelzései szerint más, hasonló jellegű készítményekkel összehasonlítva az Energy termékei nagyobb hatékonyságról tettek tanúbizonyságot.
Javasolt adagolás:
3x1 kapszula naponta, étkezés után.
Hűvös (10-25 °C közötti), sötét helyen tartandó.
A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott.
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

 

FLAVOCEL A C-vitamin segít fenntartani, illetve visszaállítani a szervezet jó egészségi állapotát, a hibiszkusz kivonata pedig tisztítja a húgyutakat, a vesét, ésEnergy023 enyhíti a görcsöket (pl. köhögés, gyomorgörcs, hasgörcs esetén). A C-vitamin hiánya vérszegénységhez vezethet, ínyduzzanatokat, gyengeséget és fáradtságot, valamint orrvérzést idézhet elő, nagyfokú hiánya pedig skorbutot okoz. A szudáni hibiszkusz (Hibiscus sabdariffa) az amerikai kontinens trópusi tájairól származik. Természetes C-vitamin-forrás; szerves savakat, növényi festékanyagot, poliszacharidokat, szterolokat és flavonoidokat tartalmaz, amelyek felgyorsítják a C-vitamin felszívódását. Elsősorban a vese, a húgyhólyag, a hármas melegítő, a tüdő, a szív és a lép-hasnyálmirigy energetikai pályáját harmonizálja, ezáltal az említett szervek elégtelen működésével összefüggő problémák megoldásában segít.
Különösen előnyös az alkalmazása influenza vagymegf ázás esetén. A hibiszkusz nagyobb adagban segíti a bélparaziták eltávozását, jelentős a baktériumellenes hatása. Felfrissíti a szervezetet, és mellékhatások nélkül járul hozzá a vérnyomás csökkentéséhez. Indiai kutatók a hibiszkusz májvédő hatásáról is beszámoltak. A hibiszkusz húsos csészelevelei a gyökfogó hatású antocián növényi színanyag mellett hibiszkuszsavat tartalmaznak, amely a C-vitamin stabilizálásában is jelentős szerepet játszik.
A növényi festékanyagok, az antociánok és a flavonoidok a C-vitaminnal együtt közömbösítik a szabad gyökök sejtpusztító hatását, ezzel fékezik a sejtek öregedését.
Az antociánok serkentik a kollagénszintézist, ami a kötőszövetek és a bőr egészségéhez, üdeségéhez elengedhetetlen. Antibakteriális és keringést serkentő hatásuk is van. Javítják az immunrendszer működését. Az antocián szabadgyök-fogó hatása miatt szemvédő. A szervezet minden pontján serkenti a kapilláris erek vérellátását, így a szemfenék érhálózatát épen tartva, segít az ideghártya (retina) regenerálódásában. A flavonoidokról bebizonyosodott az igen széles körű kémiai és biológiai aktivitásuk. A legtöbb flavonoid és polifenolos vegyület említett kedvező tulajdonságait az A- és a C-vitaminnal, valamint a tokoferolokkal (E-vitamin) együttesen fejti ki, azok hatását erősíti (szinergizmus), ezért nagy valósznűséggel számos betegség kialakulását képes visszaszorítani.
A flavonoidokbiológiai hatásait számos vizsgálati rendszerben tanulmányozták.
Kedvező hatásaik a következő biokémiai folyamatok köré csoportosíthatók:
• antioxidáns hatás, vagyis a sejtkárosító szabad gyökök megkötése;
•immunmoduláns és gyulladáscsökkentő hatás, feltételezhetően az arachidonsav-anyagcsere módosításán keresztül;
• asztmaellenes és antiallergén hatás; enzimek aktivitásának módosítása, általában gátlása;
• vírus- és baktériumellenes hatás;
• ösztrogén aktivitás (izoflavonoidok);
•kóros sejtszaporodást gátló, vagyis mutagenezist és karcinogenezist befolyásoló hatás;
• májvédő és -regeneráló hatás;
• a véredényrendszer működését, állapotát befolyásoló hatás; az erek áteresztő képességének (vascularis permeabilitás) módosítása.
A legtöbb flavonoid képes olyan folyamatokat befolyásolni, melyek szerepet játszanak a rákos megbetegedések létrejöttében. Egyéb étrendiantioxidánsokkal együttesen hatva (szinergizálva) a flavonoidok és egyéb polifenolos vegyületek képesek megakadályozni bizonyos daganattípusok kialakulását.
A Flavocel vizelethajtó, ödémaellenes és enyhe hashajtó hatású, továbbá támogatja az epekiválasztást. A készítményben levő fitoszterolok csökkentik a vér koleszterinszintjét, elősegítik a húgykövek szétporladását, és védik az ereket a felrakódások képződésétől. Jótékonyan hatnak a húgyúti, a húgyhólyag-, a vese és a prosztatagyulladásra. A legutóbbi vizsgálatok alapján valószínűsíthető a hibiszkusz kivonat epilepsziaellenes, valamint szívvédő hatása is.
A szudáni hibiszkusz kivonatot és a C-vitamint jól kiegészítik az illóolajok eukaliptusz, grépfrút, kardamom, kopaiva és guajava, amelyek elsősorban a tüdő és a hörgők területén erősítik a Flavocel hatékonyságát.
Alkalmazása:
Kiválóan alkalmazható megfázás, influenza, torokgyulladás, hörgőproblémák esetén. (Lázas állapotban a Vironallal való kombinált szedést javasoljuk.) Hathatósan támogatja a szív működését, a vérképzést. Elősegíti a fogak, az íny, az erek és a csontok megfelelő táplálását és regenerálódását, javítja a vas felszívódását a szervezetben, csökkenti a vér koleszterinszintjét, közreműködik a fehérjék anyagcseréjében, javítja a mellékvese-hormonok, a kollagén termelését, valamint a kötőszövetek képzését. Jól használható az enzimek aktivitásának, illetve az idegingerület-átvitelnek a javítására. Jótékonyan hat továbbá húgyúti, húgyhólyag, vese és prosztatagyulladásra, vese és húgykövekre, köszvény, ödéma, magas vérnyomás, allergia, vérszegénység, csökkent immunitás és bélparaziták esetén, valamint gyengeség, fáradtság megszüntetésére. Jól alkalmazható bél-, has-, gyomor- vagy méhgörcs, valamint a légutak görcsös állapota esetén is.
A rendkívül hatékony antioxidáns készítmények csoportjába tartozik, képes néhány méreganyag hatásának korlátozására, és felgyorsítja a nehézfémek kiürülését a testből.

 

CELITIN Páfrányfenyő (Ginkgo biloba) kivonatát és lecitint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkalEnergy004
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: agy, idegek, vérkeringés, koleszterinszint, stressz.
A 200 millió éve létező páfrányfenyő (Ginkgo biloba) az életerő jelképe. Kivonata az orvosok által világszerte leggyakrabban javasolt gyógyhatású készítmény. A lecitin tápanyag az agy és a máj számára.
A készítmény összetevői javítják az agy vérellátását, hozzájárulnak a keringési és véralvadási problémák megelőzéséhez, tágítják és regenerálják a hajszálereket, javítják a perifériás keringést. Elsősorban az agynak a hosszú távú tervezésért, a koncentrációért és a figyelemért felelős területeit befolyásolják. Erősítik az érfalakat, csökkentik a koleszterinszintet, segítik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzését. Hasznosak lehetnek szívritmuszavar, koszorúér-meszesedés, időskori memóriazavar, epilepszia, fülzúgás, potenciazavar esetén, előnyösen hatnak a hajra és a körmökre.

 

PROBIOSAN Chlorella algát, probiotikumokat és inulint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkalEnergy028
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: belek, immunrendszer, bőr.
A károsodott bélflóra rendezésére alkalmas készítmény. A Chlorella alga erősíti az immunrendszer baktérium- és vírusölő képességét, növeli az interferon szintet, támogatja a limfociták tevékenységét. Mérsékli a koleszterinszintet, méregtelenítő hatású. Klorofillt, B12-vitamint és nyomelemeket tartalmaz, ezért különösen alkalmas vegetáriánusok étrendjének kiegészítésére.
Az Acidophilus és az Enterococcus – barátságos bélbaktériumként – alkalmas az antibiotikum-kezelés (vagy fogamzásgátló tabletta hosszú időn át tartó szedése) következtében sérült bélflóra épségének a helyreállítására.
Az inulin – növényi étkezési rostként – kiegészíti a többi összetevő hatását.
Más, hozzá hasonlóknál hatékonyabb készítmény, mert a jótékony hatású bélbaktériumok táptalaját is tartalmazza. Alkalmazható az emésztés javítására, bélgyulladás, székrekedés és hasmenés esetén, a salak- és méreganyagok eltávolítására. Hasznos még az immunrendszer erősítésére, vérszegénység, ekcéma, allergia, asztma, bőrbetegségek, Candida- és más gombafertőzés fellépésekor.

 

VITAMARIN Az Engraulis japonicus tengeri halból (japán szardella) kivont olaj, bioinformációkkalEnergy027
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: szív, erek, gyulladások, immunrendszer, daganatok megelőzése és kiegészítő terápiája, várandósság, lelki problémák.
A halolaj a telítetlen zsírsavak, valamint az A-vitamin és a D-vitaminok legfontosabb természetes forrása. Esszenciális zsírsavakra szükség van a vérnyomás és a véralvadás szabályozásához; támogatják az immunrendszer működését, elősegítik a zsírok átalakítását, védik az idegrendszert, a csontrendszert és a fogakat.
A készítmény előnyösen alkalmazható a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, vérnyomásproblémák rendezésében. Hasznos lehet továbbá csontritkulás, magas koleszterinszint esetén, jótékonyan hat nőgyógyászati betegségekre, az agyi keringés zavaraiban és depresszióban.
A halolajban lévő telítetlen zsírsavak és vitaminok különösen gyermek- és fiatalkorban fontosak, hiszen elősegítik a növekedést, a hiperaktivitás és az iskolai, tanulási problémák megoldását.
Jódra érzékeny, illetve pajzsmirigygyulladásban (thyreoiditis) vagy pajzsmirigy-túlműködésben (hyperthyreosis) szenvedő személyek a készítmény alkalmazását beszéljék meg a kezelőorvosukkal!

 

IMUNOSAN 7-féle növényi összetevőt és 2-féle távol-keleti gyógygombát tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkalEnergy025
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: immunrendszer, fertőző betegségek, stressz, fáradtság, öregedés, energia-háztartás, daganatok megelőzése és kiegészítő terápiája, a civilizációs betegségek megelőzése.
A készítmény alkotóelemei erősítik a szervezet (specifikus és nem specifikus) védekezőképességét. Fontos szerepük lehet a daganatos megbetegedések megelőzésében és kiegészítő terápiájában.
7-féle növényi összetevőt és 2-féle gyógygombát tartalmaz, ötvözve az évezredes távol-keleti és az európai gyógymódok legjobb hagyományait a korszerű tudományos kutatások eredményeivel. Alkotóelemei a következők: Astragalus, Ganoderma lucidum, Atractylodes macrocephala, szibériai ginszeng, közönséges fagyal, réti here, Agaricus blazei Murrill, zöld tea, Dangshen.
Használatával megakadályozhatjuk a fertőző betegségek kialakulását, illetve elősegíthetjük a fertőző és más betegségekből való gyorsabb felépülést, megelőzhetjük az újabb fertőzéseket és számos civilizációs betegséget. Összetevői hozzájárulnak testi és lelki egészségünk megőrzéséhez és visszaszerzéséhez, erősítik a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét, mérséklik a fáradtságot. Megadják a szervezetnek szükséges életenergiát, és lassítják az öregedés folyamatát.

 

VITAFLORIN Homoktövist, Aloe verát, gránátalmát, japánbirset, kínai schizandrát, valamint méhpempőt tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal.Energy022
A Vitaflorin természetes eredetű vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és más, biológiailag aktív anyagokban gazdag, gyógynövény- és gyümölcskivonatokat, továbbá bioinformációkat is tartalmazó táplálékkiegészítő készítmény.  Elsősorban a szív, a szívburok, a tüdő, a vékonybél, a vastagbél, a gyomor, a lép-has- nyálmirigy, a húgyhólyag, a máj, az epehólyag, valamint a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálja.

Fogyasztásának előnyei:
A szervezet számára optimális mennyiségben és természetes formában biztosítja a vitaminokat, erősíti és felfrissíti a testet, valamint támogatja az immunrendszer működését. Növeli a szervezet védekezőképessé- gét a vírusok és baktériumok okozta megbetegedésekkel, valamint a stresszel szemben, ellensúlyozza a szennyezett környezet káros hatásait. Kiegyensúlyozza a lelkiállapotot, jókedvre derít, megelőzi a fáradtság és a kimerültség érzésének kialakulását. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja a szervezet öregedését. Támogatja az emésztést, biztosítja a belek egészséges állapotát. Védi a szívet és az ereket, segít megelőzni a szív- és érrendszeri, valamint egyéb civilizációs betegségek kialakulását.

További alkalmazási lehetőségek:

    Helytelen táplálkozásnál, az étkezési szokások megváltoztatásakor, diétázás és vegetáriánus étrend esetén.
Antibiotikumok vagy hormontartalmú fogamzásgátlók használata miatt megterhelt bélrendszer, illetve különböző bélbetegségek, va- lamint gyomor- és nyombélfekély esetén.
    Kimerítő életvitelnél: a stressz, alkohol, dohányzás, kávé hatásainak ellensúlyozására.
    Nagy testi-lelki megterhelés, megerőltető sporttevékenység esetén
    Az idegrendszer megfelelő működésének támogatására.
    A bőr és a nyálkahártyák megfelelő állapotának fenntartására.
    A vörösvérsejtek képződésének fokozására (vérszegénységben kiváló).
    Idősebb korban összességében javítja a testi-lelki funkciókat, támo- gatja a lábadozás alatti gyógyulást.
    Hozzájárul a csontok és a fogak megfelelő állapotának fenntar- tásához, valamint a csontritkulás kialakulásának megelőzéséhez.
    Akut vagy krónikus fertőzés esetén (vírusok, baktériumok, gombák).

Összetétele kapszulánként:
Homoktövismag-olaj (C-, A-, E-, B-, K-vitaminok, kolin) – 200 mg
Vitaminokban gazdag, támogatja az immunrendszer működését, las- sítja az öregedés folyamatát. Növeli a szervezet ellenálló-képességét fertőzésekkel szemben, felgyorsítja a gyógyulás folyamatát. Javítja a kötőszövetek, valamint a bőr állapotát. Ösztönzi az emésztést, óvja a szívet és az érrendszert.

 

 

PERALGIN A készítmény feketecsalán, magnézium és a kínai hernyógomba egyedülálló kombinációja, bioinformációkkal kiegészítve.Energy014
Olajokat, gyógynövény- és egzotikus gombakivonatot tartalmazó, egyedülálló bioinformációs készítmény. Elsősorban a kormányzó meridiánt és a tüdőmeridiánt harmonizálja, emellett jótékonyan hat a húgyhólyag és a lép-hasnyálmirigy vezetékre, valamint kedvezően befolyásolja az idegrendszer és hormonrendszer működését is.

Használata:
A Peralgin egyik fő összetevője a feketecsalán (Perilla frutescens) levélkivonat és a növényből származó magolaj. Antioxidáns és allergiaellenes tulajdonságainak köszönhetően a feketecsalánt nagyra értékelik a hagyományos kínai orvoslásban. A készítményben megtalálható továbbá a kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonata. Ez a gyógygomba erősíti a szervezet ellenálló képességét. Ezeket a páratlan alkotórészeket kiegészíti a borágó magolaja, a macskagyökér és a szőlőmag kivonata, valamint a magnezit (magnézium-karbonát).

Kivételes összetételének köszönhetően a Peralgin harmonizálja az immunrendszert, erősíti a természetes immunitást, jótékonyan hat valamennyi allergiás tünetre, és hozzájárul az allergiás rohamok megelőzéséhez. Csillapítja az asztmás köhögési rohamot, hatékonyan alkalmazható szénanátha, nyálkahártya viszketés és a bőr kipirulása esetén. Segítségével megszüntethetők az olyan allergiás tünetek, mint a csalánkiütés vagy az atipusos ekcéma. Igen előnyös lehet migrénes fejfájás és a változókorban jelentkező hőhullámok fellépésekor. A szervezet energiatartalékainak növelésére alkalmas, erősítő (tonizáló) készítmény.

További felhasználhatósága:

    élelmiszerallergia
    ételmérgezés
    túlzott izzadás és hőhullámok
    az idegrendszer megnyugtatása (kimerültség, stressz,izgatottság stb.)
    energiahiány
    premenstruációs tünetegyüttes (PMS), fájdalmas menstruáció
    gyomor- és szívneurózis
    utazási betegség (kinetosis)
    izomgörcsök.

 

REVITAE ion információs, komplex készítmény 6-féle gyógynövényből, Chlorella algából, tökmagolajból és vitaminokból.Energy018
    Kiemelt hatásterületei: öregedéssel járó panaszok, érrendszer, életerő, lelki problémák, alvás.

    A Revitae kínai ördögcérna (Lycium chinensis), kudzu (Pueraria lobata), páfrányfenyő (Ginkgo biloba), ginszeng (Panax ginseng), homoktövis (Hyppophae rhamnoides), körömvirág, Chlorella alga, tökmagolaj, valamint B-vitaminok és C-vitamin egyedülálló kombinációját tartalmazó, bioinformációs készítmény.

    Összetételének köszönhetően segít megszüntetni az öregedéssel együtt járó, leggyakoribb panaszokat és tüneteket. A készítményben levő flavonoidok és a páfrányfenyő-kivonat eltávolítják a szervezetből a szabad gyököket, illetve jótékonyan hatnak az érrendszerre és a nyálkahártyákra. A kudzu fokozza a szervezetben a melatonin és a szerotonin termelését, ezzel javítja a kedélyállapotot, megkönnyíti az elalvást, és nyugodtabbá teszi az alvást. Valamennyi hatóanyag – beleértve a tökmagolajban levő cinket is – az anyagcsere-folyamatokat javítva előmozdítja a szövetek regenerációját, és életerőt, optimizmust ad. A Revitae összetevői támogatják a gyomor és a belső elválasztású mirigyek működését. A készítmény kiválóan alkalmazható derék- és térdgyengeség, hányinger, fejfájás, elégtelen látás és köhögés esetén is.

    Összetétele:
    Kínai ördögcérna (Lycium chinensis) – 18-féle aminosavat tartalmaz (beleértve az esszenciálisakat is), 21 nyomelem található benne. Legértékesebb hatóanyaga a termésében levő betain, béta-karotin és más karotinoidok. Hűtő hatású, lázcsillapító, a hörgők gyulladásos folyamatainak kezelésére használatos. Tápláló tonik (a jin energiákat erősíti). Vértisztító hatása a máj táplálásán és a veseműködés erősítésén keresztül valósul meg. Gyakran rendelik cukorbetegségben is. Heveny láz, meghűlés esetén nem javasolt, jól alkalmazható viszont idült elégtelenség, hiányállapot miatt fellépő láz és verejtékezés esetén (dr. Michael Tierra)

Egyedülálló természeti források

Kategória: Energy
Megjelent: 2016. August 13. szombat
Írta: Super User

 

FYTOMINERAL Ásványi anyagokat kolloid formában tartalmazó készítmény, bioinformációkkal
100 ml
Kiemelt hatásterületei: méregtelenítés, anyagcsere, immunrendszer, a belső környezet egyensúlya (homeosztázis), fáradtság, energia-háztartás.Energy033
A legfontosabb ásványi anyagok, makro- és mikroelemek pótlására szolgáló készítmény. A Mengyelejev-féle periódusos rendszer 64 elemét koncentrált kolloid oldat formájában tartalmazza. A természetes formában jelen levő ásványi anyagok és nyomelemek hozzásegítik a szervezetet ahhoz, hogy helyreállítsa és megtartsa a belső környezet tökéletes egyensúlyát (homeosztázis).
A készítményben levő ásványi anyagok felszívódásának mértéke eléri a 98%-ot! Ezek az elemek elősegítik a méregtelenítést, a vitaminok, a hormonok és az enzimek hatásának érvényesülését a szervezetben, hozzájárulnak a hormontermeléshez, fontos szerepet játszanak a DNS-szintézisben. Kiegészítő terápiaként a készítmény minden olyan állapotban és betegségben ajánlott, amely ásványi anyagok vagy nyomelemek hiánya miatt alakult ki. Jódhiány, hajhullás, vérszegénység, csontritkulás, növekedés, gyenge fogak, vékony szálú haj és töredező köröm esetén különösen javasolt.
Jódra érzékeny, illetve pajzsmirigygyulladásban (thyreoiditis) vagy pajzsmirigy-túlműködésben (hyperthyreosis) szenvedő személyek a készítmény alkalmazását beszéljék meg a kezelőorvosukkal!
Háziállatok számára ugyancsak előnyös az adagolása.

 

CYTOSAN  Kálium-humátot (tőzegkoncentrátumot), szilimarint és borostyánkősavat tartalmaz, bioinformációkkal
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: méregtelenítés, immunrendszer, máj, belek, mozgásszervek, daganatok megelőzése és kiegészítő terápiája, energiaháztartás.Energy031
A máriatövis terméséből nyert szilimarint és borostyánkősavat is tartalmazó kálium-humát (tőzeg) koncentrátum. A legerősebb immunstimuláns készítmények sorába tartozik.
A tőzeg védi a sejteket, javítja az oxigénellátást, képes elpusztítani többféle baktériumot (köztük a gyomor- és nyombélfekélyt okozó Helicobacter pylorit), vírust (főleg a herpesz és cytomegalo vírusokat), gombát. Óvja a sejteket a különböző sugárzásoktól, beleértve a radioaktív és az ultraibolya (UV) sugárzást is. Sugárkezeléskor védi az egészséges szöveteket. Hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Védelmet nyújt a károsodott beleknek, hasmenés idején is ajánlott. Előnyösen hat mozgásszervi megbetegedésekben, a csontok és az ízületek elváltozásai esetén.

 

INOVUM Lignohumátot, kálium-humátot, zöld teát, szilimarint és borostyánkősavat tartalmaz, bioinformációkkal
90 kapszula
Kiemelt hatásterületei: méregtelenítés, belek, gyulladások, daganatok, regeneráció.
Mélyrehatóan méregteleníti a szervezetet, tisztítja a vért és az emésztőrendszert, kiválóan használható a szájüreg, a garat, a gyomor, valamint a vékonybél és a vastagbél nyálkahártyáinak gyulladásos problémái esetén. Segítséget nyújt gyomor- és nyombélfekélyben, csillapítja a gyomorégést, és csökkenti a gyomor savtartalmát. Hozzájárul a máj regenerációjához, és védi a májsejteket a méreganyagoktól. Segít eltávolítani az ízületekben lerakódott salakanyagokat, ezért egyaránt jótékony hatású kopásos és gyulladásos ízületi betegségekben, valamint gerincfájdalomra. Elősegíti a fáradtság és az energiahiány leküzdését. Előnyösen hat a bőrre. Kiváló kiegészítő készítmény lehet daganatos betegségek kezelésében, valamint sugárterápia alkalmazásakor (a visszaesés megelőzésére). 

 

DRAGS IMUN Drags Imun  Amazóniai fa kaucsuktejével

Drags Imun cseppek, bioinformációs készítmény

Sárkányvér fából származó tiszta kaucsuktejből készült a Drags Imun.

Miben lehet segítségünkre ez az egyedülálló termék?
- baktériumellens
- vírusellenes
- gombaellenes
- antioxidáns hatással bír
- homeosztázis helyreállítást segítő
- gyorsíthatja a sebek, szövetek, bőr, afták, fekélyek, gyulladások gyógyulási folyamatait
- regeneráló hatásó
- támogatja az immunrendszert
- influenza idején hatásos lehet
- gyulladások esetében

Külső és belső alkalmazása egyeránt lehetséges.

Energetikai pályák, amelyekre hat:

A Drags Imun a lép és hasnyálmirigy, továbbá a gyomor, a hármas melegítő, vastag-vékonybél energetikai pályákat harmonizálja. A Drags Imun kaucsuktej tartalmának hatóanyagai az alábbiak segítségével éri el vírus, baktérium és gombaellenes hatását: alkaloida, antioxidánsok, taspin, tannin. Ez teszi lehetővé, hogy használata során kivételes hatásfokkal szálljon szembe a gyulladásokkal, a daganatokkal.

Mire alkalmazható a Drags Imun?

Légúti megbetegedésekre, láz csillapítására, hepatitiszre. A Drags Immun sokrétűségét a Croton lechleri amazóniai fából nyert 100%-ban természetes kaucsukgyanta (tartósítószer nélkül). Csillapítja a vérzést, alkalmazható herpeszre, kisebb-nagyobb felületi sebek kezelésére.

Összehúzó hatása van, így aranyérre is bátran ajánljuk külső alkalmazásra. Segíti a bőr felső rétegének regenerációját.  Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhető, hogy alkalmas Crohn-betegség kezelésére, fekélyes vastagbélgyulladás esetére. Segíti a méregtelenítést, aktiválja a csontvelőt, kezelés kiegészítésére alkalmas lehet vérszegénységgel, vagy leukémiával küszködők számára.

Fogágy-gyulladás, fogínyvérzés, foghúzás után.

Belső alkalmazása: naponta 1-3 alkalommal max. 10 csepp.

Akut panaszoknál: naponta 3x7 csepp, krónikus panaszok esetén 3x3 csepp naponta.

A készítményt vízzel hígítva fogyasszuk étkezést követően.

Torok- és szájöblögetés esetén 3-5 csepp hozzáadásával egy pohár vízhez.

Fogágy-gyulladás esetére a fogkefére kell csepegtetni.

Három hét használat után szünetet kell beiktatni,  kb. 1 hetet.

Fontos, hogy a készítmény hatásfokának növelése esetén, növeljük napi folyadékbevitelünket, táplálkozzunk egészségesen. Használat előtt rázzuk fel.

Külső használatra a kezelendő felületre csepegtethető.

Gyermekek elől elzárva tartandó. Vegyes étrendet nem helyettesíti, állapotos és szoptató nők számára fogyasztása, használata, egyáltalán nem javasolt. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl, szobahőmérsékeleten tartandó, fagytól óvja, és száraz helyen óvja.

Különleges antiszeptikus készítmények

Kategória: Energy
Megjelent: 2016. August 13. szombat
Írta: Super User

 

SPIRON 11-féle illóolajat tartalmazó nyugtató, fertőtlenítő és légfrissítő spray, bioinformációkkal
50 ml
Kiemelt hatásterületei: idegrendszer, immunrendszer, fertőtlenítés, légzés, alvás.
A készítmény a legtisztább illóolajok és bioinformációk harmonikus kombinációja. 11-féle illóolajat (mirtusz, szantál, levendula, menta, eukaliptusz, citromfű, citronella, kámfor, tömjén, tuja, fenyő) tartalmaz. Belélegzésével az illóanyagok igen gyorsan bekerülnek a véráramba, és eljutnak a szervezet szinte minden részébe, ezért a készítményt sokféle céllal alkalmazhatjuk.
A helyiség légterében szétporlasztva, influenzajárvány és más fertőző betegségek jelentkezésekor fertőtleníthetünk vele. Allergia, asztma, megfázás, arcüreg- és homloküreg-gyulladás esetén könnyíti a légzést, csillapítja a köhögést. Kis mennyiséget a párnára permetezve megkönnyíti az elalvást, és mélyíti az alvást. Segíthet a fejfájással, depresszióval, ideggyengeséggel, idegkimerültséggel bajlódóknak.
Használható még utazáskor, a kéz és különböző tárgyak fertőtlenítésére.
Frissíti a levegőt, „eltünteti” a dohányfüstöt. Parfümként ugyancsak alkalmazható.

 

AUDIRON 7-féle gyógynövényt, 2-féle illóolajat, mirhakivonatot, almaecetet és E-vitamint tartalmazó készítmény, bioinformációkkal
25 ml
Kiemelt hatásterületei: fül, herpesz, gyulladások.
7-féle gyógynövény (nehézszagú gólyaorr, útifű, fekete nadálytő, sédkender, sarkantyúka, vadgesztenye, őszi vérfű), 2-féle illóolaj (mirha és grépfrút), mirhakivonat, almaecet és E-vitamin együttes jótékony hatása érvényesül a készítményben. Gyulladáscsökkentő, baktérium-, vírus- és gombaellenes hatású. Segíthet középfül-gyulladásnál, közvetlenül a fülbe cseppentve.
Fülzúgás, hallásproblémák, herpesz, szemölcs, bőrgombásodás (főleg a lábon), bőrgyulladás, fej- és fogfájás, mellgyulladás (szoptató anyáknál) és aranyér esetén ugyancsak hasznos lehet.
Csak külsőleg alkalmazható!

Gyógynövény alapú fogkrém

Kategória: Energy
Megjelent: 2016. August 13. szombat
Írta: Super User

DIAMANT

11-féle gyógynövény kivonatát és 7-féle illóolajat tartalmazó fogkrém, bioinformációkkal
Kiszerelése: 100 ml
Kiemelt hatásterületei: fogszuvasodás, fogíny.
Növényi alapú összetevői – lucerna, százszorszép, édeskömény, igazi édesgyökér, izlandi zuzmó, gyömbér, japán akác, júdásfülegomba, bojtorján, kálmos, diamondfekete nadálytő –, valamint illóolajai – mirha, benzoéfa, rozmaring, szegfű, eukaliptusz, verbéna és fahéj – elsősorban a fogszuvasodástól és a fogkőképződéstől védnek. Jótékony hatásukat kiegészíti és felerősíti a podhájskai hőforrás harmadkori tengervizéből származó gyógyvíz, amely bővelkedik ásványi anyagokban, nyomelemekben.
A fehér gyémántnak is nevezett bioinformációs fogkrém fehérítő hatású, enyhén fahéjas, citromos ízű, kellemes illatú. Gátolja a fogszuvasodást és a fogkő kialakulását. A növényi illóolajok védőréteget képeznek a károsodott fogakon. Fogmosás után enyhe bizsergést és fájdalomcsillapító hatást érzünk. Használata hosszan tartó, tiszta érzést kölcsönöz.
Homeopátiás kezeléshez ez a fogkrém a legmegfelelőbb, mivel nem tartalmaz mentolt (menta illóolajat).
Legalább ilyen fontos a fogkrém közvetett hatása. Mivel a szájüregen több energetikai pálya halad át, a fogak pedig közvetlen energetikai kapcsolatban állnak belső szerveinkkel, megfelelő fogápolással az egész szervezetben érvényesül az összetevők fitoterápiás, aromaterápiás és bioinformációs hatása. A fogkrém alkalmazásával tehát előnyösen befolyásolhatjuk idegrendszerünket és belső szerveink működését.

 

SILIXsilix

A készítmény besorolása: bioinformációs fogkrém
Kiszerelése: 100 ml
Alkalmazása: nagy mennyiségű kolloid szilícium tartalma pozitívan hat a szövetek szilárdságára. Elsősorban a szív, a vastagbél, a vese, a máj és a húgyhólyag-ínizom pályáját befolyásolja. A perui Amazónia őserdeiből származó, gyulladásgátló hatású kopaivabalzsamot tartalmaz. Hosszantartó tiszta, friss érzést és védelmet nyújt

 

 

BALSAMIO

Kiemelt hatásterületei: fogzománc, fogíny, fogak szilárdsága, fogszuvasodás.
Növényi alapú összetevői – japán akác, orvosi somkóró, hegyi árnika, igazi édesgyökér, őszi vérfű, zsálya, mezei zsurló, virginiai varázsmogyoró és kék balsamionőszirom –, valamint illóolajai – menta, citrom, kopaiva, benzoéfa és kardamom – részben a perui Amazónia őserdeiből származnak. Jótékony hatásukat kiegészíti és felerősíti a podhájskai hőforrás harmadkori tengervizéből származó gyógyvíz, amely bővelkedik ásványi anyagokban, nyomelemekben.
Az elsősorban a fogínyt erősítő bioinformációs fogkrém nagy mennyiségben tartalmaz kolloid szilíciumot, amely segít a szövetek szilárdságának megőrzésében. A benne lévő kopaiva balzsam erőteljes gyulladásgátló hatású. Alkalmazása véd a fogszuvasodástól és a fogkőtől. Kilazult fogak és vérző íny esetén külön ajánlott várandósság idején is. Használata hosszan tartó tiszta, friss érzést kölcsönöz.
Legalább ilyen fontos a fogkrém közvetett hatása. Mivel a szájüregen több energetikai pálya halad át, a fogak pedig közvetlen energetikai kapcsolatban állnak belső szerveinkkel, megfelelő fogápolással az egész szervezetben érvényesül az összetevők fitoterápiás, aromaterápiás és bioinformációs hatása. A fogkrém alkalmazásával tehát előnyösen befolyásolhatjuk idegrendszerünket és belső szerveink működését.

Közérzetjavító Centrum, Klubjaink elérhetőek

Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. 7200 Dombóvár Hunyadi Tér 30 1/2 Tel: +36-20/589-6878
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Brutyó Erika 7500 Nagyatád Kossuth u. 12 Tel: +36-30/375 1071
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Soproni Klubunk hivatalos Energy termékforgalmazó. Elérhetőség. Sopron Lehár Ferenc utca 1/a Tel. 99/318-759 Mob. +36-70/630-0991 Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig: 11:00–13:00-ig. 14:00–17:00-ig.
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre? Tudj meg többet egészségi állapotodról, és előzd meg a betegségeket! Hívd a megadott telefonszámot és egyeztess időpontot. A Voll-féle elektroakupunktúra olyan kiegészítő állapotfelmérő módszer, melynek segítségével még a betegségek megjelenése előtt lehet tájékozódni a szervezetben zajló - tüneteket még nem okozó - kóros folyamatokról. Elérhetőség. Maróti Andrea Karát Szépségklinika Szombathely Kossuth Lajos u. 13 Mob. +36-20/326-6751
Te már kihasználtad a lehetőséget? Jelentkeztél már Voll-féle állapotfelmérésre?Tudj meg többet egészségi állapotodról,és előzd meg a betegségek kialakulását. A mérésekkel még csak energia szintet látunk ,ami még időben jelzi az adott problémák kialakulását. Elérhetőség. Zrubecz Lívia+36-70/949-5818